Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogyan vegyem rá a barátomat,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan vegyem rá a barátomat, hogy több pénzt adjon?

Figyelt kérdés

Együtt élünk a párommal másfél éve, ő programozóként dolgozik és elég jól keres, én egy OKJ tanfolyamot végzek épp, ezért nem dolgozom. Alap dolgokat fizeti, étel, albi, bérletem, stb. de ruhákra meg egyebekre nem sokat ad. :S Már kezd kicsit frusztrálni, hogy elég régen voltam úgy igaziból shoppingolni. Kicsit kezd így elmenni a kedvem az együttéléstől is, mert nem ilyen sóhernak ismertem meg. :(

(Nyilván, ha elkezdek majd dolgozni, akkor ruhákra nem kell majd olyan sokat adnia, de addig is járnom kell valamiben...)

2016. júl. 8. 18:36
1 2 3 4
 21/38 A kérdező kommentje:
Látom nem értitek a problémát.
2016. júl. 8. 19:12
 22/38 anonim ***** válasza:
91%
Miért nem mész el hivatásosnak? Most is qrva vagy, de több pénzed lenne, ha másokat is bevállalnál.
2016. júl. 8. 19:12
 23/38 Noren1989 ***** válasza:
69%

Szopjál jobban!

*esetleg többet. Meg az anál feláras legyen ám ;)

26/F

2016. júl. 8. 19:13
 24/38 anonim ***** válasza:
79%

Ha ez nem kamu, akkor van egy rossz hírem.

Egy élősködő ri-banc vagy. :)

2016. júl. 8. 19:13
 25/38 anonim ***** válasza:
80%

Ha nem provokatív kamu a kérdés, akkor csak egy dolgot írnék. Jelenleg is vannak ruháid, mert gondolom nem mászkálsz pucéron... Na, akkor addig amíg nem dolgozol, és nem tudsz shoppingolni, járj azokban.

Már mi a bánatos fenéért kellene a pasidnak fizetni a gönceidet????????????????? Örülj hogy kapsz enni és van hol aludnod bmeg, és ne követelőzz!

Költsd majd azt a pénzt amiért megdolgozol, mert egyenlőre csak mereszted a seggecskédet.

2016. júl. 8. 19:21
 26/38 anonim ***** válasza:
83%
Jó kifogás, sose rossz. Tudod hányan dolgoznak suli mellett?
2016. júl. 8. 19:22
 27/38 anonim ***** válasza:
41%

Jézusom!!!! Ha ez komoly kérdés csak annyit tudok rá mondani, hogy remélem hogy soha a büdös életbe nem lesz meg az okj-d, de a barátod is kidob. Igaz, hogy ez most merő rossz indulat, de az talán pofon vágna annyira hogy megjöjjön az eszed.

Teljesen egy keresetből tart el kettőtöket. Nem tudom hogy mennyi idősek vagytok, de gondolom őt se támogatják teljesen a szülei. Akarsz egyáltalán dolgozni? Ha igen, akkor dolgozz azon hogy minél hamarabb dolgozhass és legyen saját kereseted (bár a hozzáállásodból kiindulva, sztem akkor az egész kereseted ruhákra meg "egyéb cuccokra" költenéd és semmi se adnál a közös háztartásotokba)

Mindezt úgy írom, h az írásodból ítélve ha idősebb vagyok sem sokkal és én is lányként. De azt megmondhatom h pl nekem eszembe sem jut hogy a barátom tartson el.. sőt, addig nem vagyok hajlandó vele összeköltözni, amíg én is nem tudok annyit beleadni a háztartásunkba, mint ő...

2016. júl. 8. 19:22
 28/38 anonim ***** válasza:
80%
Mekkora ri.banc vagy, el is képzeltelek, aranyom. Tucat liba. Talán menj el dolgozni, haszontalan cseléd.
2016. júl. 8. 19:24
 29/38 anonim ***** válasza:
89%
Miért is van az az érzésem, hogy nem is lenne jó neked akármilyen ruha? Gondolom a mayochix az alja, onnan lefele semmi kép. Egy kínaiba esetleg betévedni, vagy valami olcsóbb márkát elfogadni isten őrizz! (a mayochixet csak hirtelen példának írtam, nem vagyok tisztában a ruha márkákkal, főleg a női ruhákkal)
2016. júl. 8. 19:27
 30/38 Költőnő? ***** válasza:
56%
Takkkarodj már, ez nagyon átlátszó xd
2016. júl. 8. 19:46
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!