Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogyan vegyem rá a barátomat,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan vegyem rá a barátomat, hogy több pénzt adjon?

Figyelt kérdés

Együtt élünk a párommal másfél éve, ő programozóként dolgozik és elég jól keres, én egy OKJ tanfolyamot végzek épp, ezért nem dolgozom. Alap dolgokat fizeti, étel, albi, bérletem, stb. de ruhákra meg egyebekre nem sokat ad. :S Már kezd kicsit frusztrálni, hogy elég régen voltam úgy igaziból shoppingolni. Kicsit kezd így elmenni a kedvem az együttéléstől is, mert nem ilyen sóhernak ismertem meg. :(

(Nyilván, ha elkezdek majd dolgozni, akkor ruhákra nem kell majd olyan sokat adnia, de addig is járnom kell valamiben...)

2016. júl. 8. 18:36
1 2 3 4
 11/38 anonim ***** válasza:

Kedves Kérdező!

Egyébként dolgozol csak a tanfolyam ideje alatt nem?

Vagy dolgoztál bármikor előtte?

Ha az első kérdésre a a válasz igen lenne, akkor én azt mondom egyszerű a válasz. Elmondod a barátodnak azt amit most leírtál. Ez lenne a tiszta szerintem. Aztán vagy ad, vagy nem.

Ha a második kérdésre "nem" a válasz, akkor ha nem tudsz eleget shoppingolni ami neked megfelel, akkor van olyan hogy saját jövedelem. Na abból majd fogsz tudni.

Bár amit írtál, hogy ha elkezdesz dolgozni és NEM KELL MÁR OLYAN SOKAT ADNIA.. Ha dolgozol majd akkor is ő ruháztat majd, csak nem vesz olyan sokat?

Bár, ezt vissza is szívom, nincs közöm hozzá hogy kit mennyire pénzel a párja és nem is érdekel.

Nem lehet hogy már nem tud többet adni? Oké hogy jól keres de két felnőtt embert tart el a mai Magyarországon egyedül, plusz a lakás és minden más költség.

2016. júl. 8. 18:47
 12/38 A kérdező kommentje:
Egyáltalán nem kamu!! Minek kamuznék arról, hogy rossz nekem?
2016. júl. 8. 18:47
 13/38 A kérdező kommentje:
Nem dolgozom, hogyan dolgoznék, amíg tanulnom kell? :O Meg mit, amíg nincs meg a papír?
2016. júl. 8. 18:48
 14/38 anonim ***** válasza:
Kamu sz_rkérdés.
2016. júl. 8. 18:50
 15/38 anonim ***** válasza:
50%
Szerintem is kamu, nyári szünet van s a kiíró jót röhög a markába 😄
2016. júl. 8. 18:52
 16/38 A kérdező kommentje:
OKJ képzés van nyáron is, nekem sajnos nincs nyári szünet.
2016. júl. 8. 18:54
 17/38 anonim ***** válasza:
68%
Egyértelműen kamu a kérdés, és a szerencsétlenebb fajtából...
2016. júl. 8. 18:57
 18/38 anonim ***** válasza:
63%

Én nem sajnálom a srácot, megérdemli ha ilyen csaja van...

Kérdezőcsaj, ha pénz kell, dolgozz. Ha nem megy, ne akarj új cuccokat.

2016. júl. 8. 18:57
 19/38 anonim ***** válasza:
Sóher az aki fizeti az albit meg a kajád, bérleted, oké... már azis csoda hogy így eltart téged, én még ennyit se adnék egy lánynak, hogy a fele pénzem rámenjen, vagy szüleidtől kérj, vagy akkor keress olyat aki felsővezető milliós keresettel...
2016. júl. 8. 19:04
 20/38 anonim ***** válasza:
54%
Ne etessétek a trollt! :D
2016. júl. 8. 19:09
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!