Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
HOgy vegyem rá barátomat, hogy szedjen valami TERMÉSZETES potencianövelőt?
Az a gáz, hogy ő ezen átsiklik ezen, mintha mi baj se volna.
Mostanában, ritkán nekem is van ilyen probléma (60F) - és mint kiderült komoly érszűkület lehet az oka, szóval egy rendes orvos se ártana.
Én magamtól kerestem iylen segítőket, rossz érzés, ha a kedvesemnek nem sikerül a legjobbat.... pedig nem távkapcsolat.
Van probléma, ez 29 éves korban nem páratlan, de nem rendjén való dolog.
Én bekönyveltem magamnak, hogy a kor... egészen más miatt mentem orvoshoz, és úgy derült ki a hasi érszűkületet, ahonnan a lábak felé.. meg hát.. közéjük is mennek az erek.
Akkoriban mondjuk 10-ből 3-4 problémás együttlét volt, most fél év gyógyszerezés után meg mondjuk 1.
Szóval a reggeli merevedés nem jelent biztosan probléma mentességet.
Kedves Kárdező!
Van számodra egy megoldásom. Nem természetes potencianővelő de amit tud a cucc az fergeteges. Szerintem 1x-2x összetörhetnél 1 tablettát és belcsempészhetnéd az italába. kb 40 p mulva hat de akkor nagyon kb rád fogja vetni magát és addig döngetni amig az erejéből futja és még utána is állni fog a zászló. Mivel te is ezt akarod, hogy amikor ritkán találkoztok legalább jól megrakjon ezért ha érdekel a dolog írj privátot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!