Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Férfiak! A festett vagy a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfiak! A festett vagy a természetes nők jönnek be jobban? Nők! Festitek magatokat?

Figyelt kérdés
festés = smink, köröm, haj, rúzs stb.
2015. szept. 20. 20:48
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
51%

Természetes. Teljesen smink nélkül. És a közhiedelemmel ellentétben NEM a minimál sminket szeretem, mielőtt ostoroznának érte a hölgyek.

24/F

2015. szept. 20. 20:52
 2/15 anonim ***** válasza:
65%
Sminket tekintve a natúr, vagy minimálisan/ízlésesen sminkelt, barnás/sötét lilás árnyalatokkal, ne 80-as évekbeli rikító kék qr.vásra. Köröm lehet lakkos, főleg bordó, piros, lila, fekete, narancssárga. De franciaköröm is jó, vagy, ha simán gyöngyházzal át van húzva. Lábon is. NYami. Rúzs jöhet néha, de ne mindig, főleg élénk vörös, bordó. Átlátszó, ízesített szájfény jöhet bármikor, jó lesmárolni a nőről. :D
 3/15 anonim ***** válasza:
32%
Én nő vagyok, nem festem magam, a körmömet sem, a hajam is természetes színű. Nem igénytelenségből nem teszem, hanem azért, mert jobban érzem így magam. Voltam már többször kifestve, és sose tetszett, nem éreztem tőle szebbnek magam. Férfiaktól eddig pozitív visszajelzéseket kaptam párkapcsolatban, kizárólag nőktől ért beszólogatás eddig.
 4/15 anonim ***** válasza:
32%
Alapból nem sminkelek, barátom is így ismert meg (ő se szereti rajtam).
2015. szept. 20. 20:53
 5/15 anonim ***** válasza:
34%
Alkalomra igen, kikészítem magam, hétköznapra nem festem magam. Átverésnek érzem.
2015. szept. 20. 20:56
 6/15 anonim ***** válasza:
11%

Igen, sminkelek, akkor amikor akarok, egyszerű smink (egy kis púder és halvány szemfesték), nem rúzsozom magam, csak szájfény, a körömlakk alap, és nem a párom miatt, hanem magam miatt. Mert nagyon szeretek így kinézni.

Félévente egyszer meg befestem a hajamat.

2015. szept. 20. 20:58
 7/15 anonim ***** válasza:
8%
A természetes szépséget szeretem. :) 22/F
2015. szept. 20. 21:01
 8/15 anonim ***** válasza:
6%
Tus, spirál, szemoldokceruza...hajfestek, gellakk. Sportosan nőiesen oltozkodom, nem vagyok nagyon csajos csaj, de ezekről nem mondok le. Ha meglatnak smink nelkul, akkor sem gaz, csak olyan, mintha álmos lennek, legalabbis ezt kerdezik akik nagyritkán igy latnak :)
2015. szept. 20. 21:01
 9/15 anonim ***** válasza:
23%
Sminkelek, a körmeimet is mindig festem, rúzs helyett inkább szájfényt használok. A hajam most épp festve van. Nem hiszek benne, hogy a natúr kinézet szebb lenne, se a tükörben, sem másokon nem ezt látom, és az itteni válaszokkal ellentétben a férfiaknál sem azt tapasztalom, hogy a natúr átlagos lányok jönnének be nekik. Maximum a nem jól kinéző férfiaknak, vagy legalább is ők állítják ezt, de az ember általában nem nekik akar tetszeni, hanem magának és azoknak, akik neki tetszenek.
2015. szept. 20. 21:04
 10/15 anonim ***** válasza:
8%

A hajam rendszeresen festem, sokkal jobban tetszik ez az árnyalat, mint az eredeti hajszínem, és ami azt illeti, a személyiségemhez is jobban illik- eleven, pörgős, talán valamennyire vagány lány volnék, ehhez az unalmas, seszínű egérszürke helyett vagyok most nagyon szép vörös :D Úgy érzem, jól áll, tetszem így magamnak, nagyobb tőle az önbizalmam is.

De egyébként sminket nem használok, max alkalmakkor, de van, hogy akkor is elfelejtem. Ha "kifestem" is magam, akkor az tulajdonképpen csak szemceruzát és szempillaspirált jelent, nagyon extrém esetben szemhélypúdert is teszek, de akkor már nagyon kicsíptem magam. Alapozót, púdert sosem használtam, tizenévesen sem voltam pattanásos, most is hibátlan a bőröm (szerencsére). Rúzst meg szemkiemelés mellé nem szívesen használok, amúgy is percek alatt lenyalogatnám magamról, értelmetlen. Meg amúgy is, lusta volnék állandóan ilyesmivel foglalkozni, tulajdonképpen szép vagyok smink nélkül is. Max kevésbé feltűnő.

A körmöm nem festettem eddig, de most már végre beszereztünk egy mosogatógépet, így nem fog két nap után (a mosogatástól) lekopni, most gondolkodom rajta, hogy menjek körmöshöz vagy csak simán magamnak mázoljam be. Szerntem ez utóbbi lesz.

Így is tetszem a férfiaknak, azaz, a lényeges férfinak, de amióta festem a hajam, azóta jobban észrevesznek. Bár nem mernék mérget venni, hogy a hajszín miatt és nem azért, mert jobban "sugárzok" az önbizalomtól.

2015. szept. 20. 21:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!