Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak! A festett vagy a természetes nők jönnek be jobban? Nők! Festitek magatokat?
Figyelt kérdés
festés = smink, köröm, haj, rúzs stb.2015. szept. 20. 20:48
11/15 anonim válasza:
Alkalmanként sminkelek, pl. az ünnepi öltözékem alapvető része. :) Az utcán csak ritkán, munkahelyen szoktam, de csak halványan.
A férjemnek sminkkel és smink nélkül is tetszek, inkább én érzem magam jólöltözöttebbnek egy kis sminkkel.
12/15 anonim válasza:
Körmöm lakkozom, mindig változó milyen színűre, a hajam nem festem, sosem volt festve tök szép aranybarna az eredeti ugyhogy amig nem őszülök ilyen marad :D a smink alapozó, szempillaspirál, pirosító, rúzs/szájfény minden napra, de furcsa mód olyan jól megcsinálom h nem malter a fejem, nem is értem h akinek a szempillája a spiráltól mér 10 méterről virít, lemossa e egyáltalán valaha? a rúzs/szájfény is elég visszafogott az alapozó meg csak az arcbőr egyenletesítésére való vagyis lenne való, de sokan abból se tudják melyik árnyalat ill. mennyiség a megfelelő. De lehet valakinek sok ez is, mondjuk én smink nélkül is kimerek menni az utcára :D ugyhogy nekem csak azért kell h jobban érezzem magam
13/15 anonim válasza:
Szinte minden nap sminkelek, alapozó, korrektor, szemceruza, szempillaspirál, rúzs, szájfény. A hajamat melíroztatom, de csak pár árnyalattal világosabb csíkokat rakatok bele, olyan mitha a nap szívta volna ki, a legtöbben azt hiszik, hogy természetesen ilyen. Mindig valami élénk színű körömlakkot használok.
14/15 anonim válasza:
Az egyén alakjától is függ, de inkább a szolid festék jön be egy nőn.
15/15 anonim válasza:
Szeretek sminkelni, de sajnos az egész évben kitartó allergiám miatt, nem igazán tudok. :( Itthon teljesen smink nélkül vagyok, de ha megyek/megyünk valahova...azért egy kicsit kifestem magam. A körmeim mindig festettek. A férjemnek teljesen mindegy. Ha sminkelek úgy is jó..ha nem, úgyis.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!