Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » A vőlegényem hazudott az...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A vőlegényem hazudott az életkoráról. Mit tegyek? Eddig hazugságban éltem.

Figyelt kérdés
Ugyan,csak egy évről van szó,de hát akkor is! Két és fél éve vagyunk együtt. Eddig nem angyon törődtem hivatalos papírjaival meg semmi,csak most hozott haza egy diplomát,és azon fel volt tüntetve az életkora. Nem is ez tűnt fel először hanem az,hogy nem akarja,hogy közelebről megnézzem. Mikor elment lezuhanyozni,megnéztem a papírt alaposan és akkor láttam a feltüntetett születési dátumot... Hagy ne mondjam mekkora csalódás ért hirtelen. 1évről van szó de akkor is. Eddig abban a tudatban éltem,hogy 30éves most és 31lesz ebben az évben. De mint kiderült 32lesz. Ez azért is ért nagyobb csalódásként mert én még egyetemen vagyunk. A gyereket pedig úgy terveztük,hogy ha ő 33 lesz. És így... Nem tudom,mégis mit gondoljak róla. Nem tudom,hazudik e másban ha ebben igen... Mit tegyek? Vélemények?

2016. jún. 21. 14:48
1 2 3 4 5
 31/42 anonim ***** válasza:
80%

Uristen.

Ez most ugye csak a pasi kora miatt felnott kategoria?

2016. jún. 21. 19:01
 32/42 anonim ***** válasza:
33%
En azon csodalkozom hogy sokan nem ertik meg mi a problemad kerdezo. Az a bajod hogy hazudott es emiatt ertheto ha ertetlenul allsz a dolgok elott. Megertem, hogy rosszul erint. Ami engem meg aggasztana a helyedben, hogy miert hazudott egy ilyen jelentektelen dologban, hogy 1 evvel idosebb. Ha valaki ilyenben hazudik, azzal valami nagyon nincs rendben, ott lehet a fejben vannak gondok. Nem tudsz mast csinalni csak egyenesen rakerdezni hogy mi ertelmet latta hazudni errol. A valaszabol szerintem sok minden kiderul. Persze ehhez nem olyan valasz felelne meg hogy "nem tudom" "miert ne" "csak ugy"...ez eleg szanalmas lenne. Kerdezd meg mielobb, hogy ne ragodj rajta tovabb.
2016. jún. 21. 19:25
 33/42 anonim ***** válasza:
63%
Szerintem az a nevetséges, hogy ezen kiakadsz. Valószínűleg nem kérdezted meg mindennap tőle, hogy hány éves. Amikor megismerkedtetek füllentett a már előttem elhangzott okokból kifolyólag, aztán elfelejtődött és akkor hirtelen eszébe jutott, amikor meg akartad nézni azt a bármit amin az adatai vannak. Veled sosem volt olyan hogy amikor kicsi voltál anyukád megkért valamire, te mondtad h jójó, aztán elfelejtetted és akkor jutott eszedbe amikor belépett az ajtón, na ez kb ugyan olyan. Nem hiszem, hogy emiatt aggódnod kéne. Kérdezz rá ha ennyire zavar, de szerintem neked kéne elgondolkozni, hogy miért is akaszt ki ez ennyire? a valódi ok nem az h jaj az egész életem egy hazugság sz.rság
2016. jún. 21. 20:21
 34/42 anonim ***** válasza:
33%
Bolha elefánt... Én is szoktam játszani a korommal.Ebből nem kell ekkora ügyet csinálni.
2016. jún. 21. 23:14
 35/42 anonim ***** válasza:
74%
Nekem ez olyan hihetetlen, hogy alap adatnak kelljen 2.5 év, hogy "kiderüljön". Ez kb olyan mintha eddig abban a hitben éltél volna, hogy Péter oszt csak most jössz rá, hogy Gizi. Mind a ketten nagyon buták vagytok.
2016. jún. 21. 23:19
 36/42 anonim ***** válasza:
100%
Kérdező, válaszolnál arra a kérdésre, hogy milyen jelentősége van, hogy a párod 33 éves korában jöjjön a gyerek?
2016. jún. 22. 09:56
 37/42 A kérdező kommentje:
A kora azert szamit,mert ugye en vegzek majd most a sulival teljesen,es melot keresek. Es korabban beszelgettunk a parommal arrol hogy mikor akar gyereket. Es o mondta,hogy mindegy mikor jon. Csak vegezzem el a sulit:D es ezert irtam a kort. De az szinte targytalan
2016. jún. 23. 11:08
 38/42 anonim ***** válasza:
26%
Akkor igazából hülyeségen rugózol. :-) 1 évvel idősebb, mint tudtad, nincs jelentősége. A gyerek akkor jöjjön, amikor mindkettőtöknek alkalmas, és fő, hogy egészséges legyen. :-)
2016. jún. 23. 11:20
 39/42 anonim ***** válasza:
0%
De szomorú, hogy itt tart a világ. Ha valaki kicsit hazudik, az oké. :( Itt nem a kora a lényeg hanem az hogy hazudott és utána még további erőfeszítést tett, hogy ezt fenttartsa.
2016. jún. 23. 12:43
 40/42 anonim ***** válasza:
26%

És ha hazudik? Mindenki hazudik!! Kivétel nélkül! A nők meg főleg, alapvető létük a hazugság. Hazudnak korukról, súlyukról,kinézetükről folyamatosan:mivel az állandó vakolat ,hajfestegetés ,pushup meg ezerféle praktika is napi szintű hazugság csak nem szavakkal, hazudnak az exeik számáról, a szándékaikról az érzéseikről kb mindenről..

Aztán ha a férfi egy abszolút lényegtelen adatban -hogy 1 év ide vagy oda az pont nem számít-abban hazudik akkor kiverik a balhét. de ebben is hazudnak! Mert itt nem az a baj hogy 1 év meg hazudott,hanem az ,hogy már nem tetszik nekik az adott pali és csak indokot kreálnak a szakításhoz balhéhoz.

2016. jún. 24. 13:40
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!