Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » A vőlegényem hazudott az...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A vőlegényem hazudott az életkoráról. Mit tegyek? Eddig hazugságban éltem.

Figyelt kérdés
Ugyan,csak egy évről van szó,de hát akkor is! Két és fél éve vagyunk együtt. Eddig nem angyon törődtem hivatalos papírjaival meg semmi,csak most hozott haza egy diplomát,és azon fel volt tüntetve az életkora. Nem is ez tűnt fel először hanem az,hogy nem akarja,hogy közelebről megnézzem. Mikor elment lezuhanyozni,megnéztem a papírt alaposan és akkor láttam a feltüntetett születési dátumot... Hagy ne mondjam mekkora csalódás ért hirtelen. 1évről van szó de akkor is. Eddig abban a tudatban éltem,hogy 30éves most és 31lesz ebben az évben. De mint kiderült 32lesz. Ez azért is ért nagyobb csalódásként mert én még egyetemen vagyunk. A gyereket pedig úgy terveztük,hogy ha ő 33 lesz. És így... Nem tudom,mégis mit gondoljak róla. Nem tudom,hazudik e másban ha ebben igen... Mit tegyek? Vélemények?

2016. jún. 21. 14:48
1 2 3 4 5
 11/42 anonim ***** válasza:
81%
Talán kérdezd meg, hogy miért hazudott. Illetve melyik az az év, amit szeretne kihagyni az életéből, és miért?
2016. jún. 21. 15:19
 12/42 anonim ***** válasza:
77%
Ez attól függ, a születési évét mondta rosszul, vagy az életkorát? Születési év ciki. Viszont élt korom én is, sok ismerősöm is saccra mondom. Nem foglalkozok vele, épp vagyok, leszek, ennyi, vagy annyi. Vagy épp már elmúltam.
 13/42 anonim ***** válasza:
17%
Bocsánat, szóval a "jár" ige helyett a "van" ige ragozása a hibás, de a lényeget gondolom érted.
 14/42 anonim ***** válasza:
65%
Át kellene ezt tenni a humor kategóriába, oda való!
2016. jún. 21. 15:20
 15/42 anonim ***** válasza:
20%
Szerintem ez gyakori. Nagyon sok nő hazudozik a koráról.
2016. jún. 21. 15:20
 16/42 A kérdező kommentje:
Aki hazudott a koráról az férfi. Én vagyok a nő azaz,aki feltette a kérdést. A hibákért bocsanat telefonon irtam. Én járok egyetemre még (utolsó évem). Ő már dolgozik. de nem is ez volt a kérdés,hanem inkább az,hogy mit tegyek...
2016. jún. 21. 15:23
 17/42 A kérdező kommentje:
Hát nem csak a születési évét ezek szerint de a korát is rosszul mondta..:D
2016. jún. 21. 15:24
 18/42 anonim ***** válasza:
82%

Egyesek látom, nem értik a dolog lényegét.

Valószínű, a kérdező ugyanúgy összejött volna a sráccal, ha tudja, hogy 31 éves, mint ahogy akkor is, ha 30 vagy 32. Mert ez egy érett kapcsolatban teljesen irreleváns, és hacsak nem hiprefelszínes az illető, akkor az ismerkedéskor sem akadály.

A probléma ott van, hogy hazudott. Mitöbb: éveken ár hazudott, méghozzá saját magáról. Nem, nem arról van szó, hogy véletlenül egyszer félremondta, hanem következetesen hazugságban tartotta a kérdezőt.

Én azért a "miért"-re rákérdeznék, illetve megpróbálnám az okot kideríteni. Böszme módszer, de van, hogy az ember kicsit füllent a megismerkedéskor, mondván, úgy jobbak az esélyei. Nekem is volt olyan barátnőm, aki ismerkedéskor többnek mondta magát. (22 voltam, ő 17.) Aztán persze beismerte, hogy hazudott, és el is mondta, hogy azért, mert félt, hogy nem veszem komolyan, ha tudom, hogy még nincs 18. Aztán utána még 2 évet együtt voltunk, semmi problémát nem okozott ez, tök más miatt mentünk szét.

De minden esetre ez egy helytelen "trükk", hiszen előbb-utóbb úgyis kiderül, és minél később, annál nagyobbat tud ütni.

Az is meglehet, hogy miután kezdetben hazudott, már nem merte elmondani a hazugság tényét, mivel akkor meg attól félt, hogy azért fogsz csalódni benne. És belekerült egy ilyen ördögi körbe, ahol túlságosan félt a következményektől, így inkább folyton titkolta.

Én javaslok egy nagyon komoly négyszemközti elbeszélgetést. Természetesen ez az egy hazugság még nem jelenti azt, hogy ő most lépten-nyomon át fog verni (mint ahogy az sem igaz, hogy aki maximálisan kitárulkozik, az nem fog átverni), de mindenképp intő jel, hogy nem volt őszinte, nem bízott meg benned az elvárható módon.

2016. jún. 21. 15:25
 19/42 anonim ***** válasza:
22%
Sztem hagyd el, jobb lesz neki te pedig szepen menj vissza az oviba jatszani, es veszekedj inkabb azon h ki lopta el a homokozolapatod.
2016. jún. 21. 15:27
 20/42 anonim ***** válasza:
60%

A gyerekvállalásnak mi köze a párod életkorához?

1 évvel mondta magát fiatalabbnak, kérdezd meg, miért tette. Ráadásul így is, úgy is ő az idősebb, 1 évnek meg így egyáltalán nincs jelentősége. Engem jobban zavarna, ha pár évvel idősebbnek mondaná magát nálam, miközben jóval fiatalabb, mint én.

2016. jún. 21. 15:28
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!