Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A vőlegényem hazudott az életkoráról. Mit tegyek? Eddig hazugságban éltem.
Figyelt kérdés
Ugyan,csak egy évről van szó,de hát akkor is! Két és fél éve vagyunk együtt. Eddig nem angyon törődtem hivatalos papírjaival meg semmi,csak most hozott haza egy diplomát,és azon fel volt tüntetve az életkora. Nem is ez tűnt fel először hanem az,hogy nem akarja,hogy közelebről megnézzem. Mikor elment lezuhanyozni,megnéztem a papírt alaposan és akkor láttam a feltüntetett születési dátumot... Hagy ne mondjam mekkora csalódás ért hirtelen. 1évről van szó de akkor is. Eddig abban a tudatban éltem,hogy 30éves most és 31lesz ebben az évben. De mint kiderült 32lesz. Ez azért is ért nagyobb csalódásként mert én még egyetemen vagyunk. A gyereket pedig úgy terveztük,hogy ha ő 33 lesz. És így... Nem tudom,mégis mit gondoljak róla. Nem tudom,hazudik e másban ha ebben igen... Mit tegyek? Vélemények?2016. jún. 21. 14:48
21/42 anonim válasza:
#18 oké, de nem 5-10 évet hazudott, hanem csak egyet. Szerintem ezért nem dől össze a világ.
22/42 anonim válasza:
nekem azt mondta a voltpárom hogy 59 kg és élénklila a haja. Egyszer meglestem hogy rááll a mérlegre is kiderült hogy 63kg és ezt nem mondta meg ám! Megtaláltam a hajfestékét is ,kiderült hogy alapvetően barna. Azonnal kirúgtam a hazug szukát! Nekem fontos az őszinteség.
23/42 anonim válasza:
Szerintem azért füllentett, mert félt h max 10 év korkülönbséget engedsz meg. Én is nehezen ismerkedek, ha a srác az amúgy is nagyra nyújtott felső korhatárvonalamat túllépi akár egy évvel is.
24/42 Sunshinedoll válasza:
Nem az a baj, hogy félremondta egyszer, vagy nem odafigyelve véletlenül mást mondott, hanem hogy SZÁNDÉKOSAN, DIREKT eltitkolta a valódi korát, ami azért aggályra illetve gyanúra ad okot, még akkor is, ha csak egy év a különbség, illetve adna okot, ha bármi másról lenne szó, mert elvileg olyan embernek hazudik szándékosan egy alapvetően lényegtelen információról, akit feleségül akar venni. Ha a lényegtelen dolgokról ilyen konzekvensen félrevezeti az embert (mi oka lenne rá, amúgy is??), és hazudik, akkor vajon mit csinál a fontosabbakkal?.
25/42 anonim válasza:
"A gyereket pedig úgy terveztük,hogy ha ő 33 lesz." - Miért hozzá igazítjátok a gyerekvállalást, miért nem hozzád? Te fogsz szülni és te még tanulsz.
26/42 anonim válasza:
Erre kár agysejtet pazarolnod. Hú de nagy dolog az az egy év........
27/42 anonim válasza:
Elolvastam a kerdest es azota en sem terek magamhoz. Szerintem szakitanod kellene vele, es keresni egy pontosan 31 eveset. Mindegy amugy milyen a lenyeg hogy 31 eves legyen ugyanis erre epul a kapcsolatod.
Orulj neki hogy csak 1 ev a kulonbseg. Mi lenne ha azt mondta volna hogy 31 eves, es most jonnel ra hogy ugy ertette: a 16os szamrendszerben 31 eves.
28/42 anonim válasza:
én nagyon remélem ,hogy valami troll a kérdező...
29/42 A kérdező kommentje:
Nem nem troll a kerdezo.
2016. jún. 21. 17:49
30/42 anonim válasza:
Jézusom, szóval szerintetek a hazugság attól lesz rossz, ha sok évet hazudik az ember?? Akkor elkezdhetünk kicsit hazudni, mert az oké? Ráadásul nem csak egyszer hazudott, hanem utána még a diplomáját is próbálta rejtegetni... Kár hogy ma már itt tartunk, hogy ha 1 évet tagad le az nem gond. :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!