Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Párom mindig bealszik. Idegesít. Miért esik rosszul?
Sajnos hetente csak egyszer-kétszer tudunk találkozni, szóval a hét többi részében marad a telefon, de inkább a Facebook. Mostanában elég sokat tanulok, így főleg esténként megyek fel, de mostanában, 1-2 hete egyszercsak eltűnik köszönés nélkül, és csak hajnalban vagy reggel ír, hogy elaludt. Nincs semmi dolga, egész nap otthon van. Rosszul esik, mintha nem is érdekelném. Tanulással is sietek, hogy tudjunk beszélni, de ő sehol.
Lehet, én vagyok túl érzékeny, de én tuti nem tudnék úgy elaludni, hogy várom, hogy a párom írjon.
Az én párom is ilyen, meg az exem is ilyen volt. Unokatesóm is bármikor elalszik bárhol.
Én azt hittem ez ilyen férfi betegség/adottság, hogy bármikor egy perc alatt elalszanak.
Rohadt idegesítő, de mindog próbálok megértő lenni, vagy legalább azt a látszatot kelteni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!