Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Együtt vagyok egy olyan férfival akit szerintem már nem is szeretek. (sokszor idegesít bármit csinál, együtt lenni sincs kedvem vele) de ebben az a legrosszabb, hogy terhes vagyok tőle. Tudom hülye vagyok, De mostmár mit tudok csinálni?
Haha
Gratulálok!
Te vagy a 927481. nő, aki gyereket vár egy olyan embertől, akivel a megszületésekor már nem lesz együtt... Minek kell hülyének lenni? Sose értettem ezeket.
Tele van a társkereső ilyen anyukákkal. Van amelyiknek 5 férfitól van gyereke, de egy hatodikkal dugatja magát, és elhiszi hogy ő az igazi. Aztán a férfi alkoholista lesz , vagy elveri a pénzüket egy kaszinóban... És ilyenektől vállalnak gyereket. :) olyan bölcsek.
A te életed, gondolom, már nagyon jól tudod, hogy igazuk volt azoknak, akik szerint nem kellett volna elsietni a dolgokat.
De most már késő bánat, a jelen helyzetből kell kihozni a legjobbat.
Amit semmiképp ne tegyél: azt, hogy beáldozod magad, és mellette maradsz, holott csak szenvedsz ebben a kapcsolatban.
A gyerekedet megszülöd, neveld legjobb tudásod szerint, és a jövőben legyél megfontoltabb, de ne kövesd el azt a hibát sem, hogy most meg a másik végletbe esel át!
a terhességgel kapcsolatban előbb kellett volna gondolkodni! mostmár késő bánat
amúgy meg szakits és keress más pasit, semmiképp ne maradj vele ha nem szereted!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!