Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért idegesít, ha ölelgetnek/puszilgatnak?
22 éves lány vagyok és alapjáraton szeretek ölelkezni, odabújni a másikhoz, ha úgy van. Igazából nem mindig és nem mindenkitől idegesít, ha megölel vagy megpuszil. De pl. kishúgom az állandóan ölelgetne, puszilgatna és egyszerűen már idegesít. Úgy fel tudom húzni magam ezen, hogy az hihetetlen. Ha meg az arcomra akar puszit adni, falnak tudnék menni. Pedig szeretem-imádom őt, de marhára idegesít. Ő meg mindig megsértődik ezen. De sokszor van, hogy magamtól megyek és ölelgetem meg. Szóval tényleg nem értem.
A másik, amit megfigyeltem, hogy azért fiúktól jobban "elviselem". Mármint, aki tetszik és ő jön oda megölelni, az más, annak örülök is. Persze másképp szereti az ember a családját és másképp egy fiút. Korábbi kapcsolatomban is előfordult ilyen ettől függetlenül, hogy már megfulladtam a sok ölelkezéstől meg pusziktól. Idegesített és zavart.
Nyugtassatok meg, hogy más is van ezzel így és nincs velem baj.. :D
Köszi előre is :)
Szerintem nem baj, nem kell mindenkivel "lesmacizni". De vannak olyan emberek is, akik ezt igénylik, ők sem rosszabbak, csak valószínű, máshogy lettek nevelve.
Nekem kifejezetten az öleléssel vannak averzióim, az nekem már túl intim, és kizárólag azzal szeretem csinálni, aki közel áll hozzám (pasim, ha van, meg anyukámmal néha). Puszit bárkinek engedek, mert ott csak az arcomhoz érnek hozzá.
Viszont én kisgyereket bármikor szívesen megölelek vagy megpuszilok, mert olyan édesek. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!