Mit gondoltok egy olyan lányról, akit mindig ölelgetnek / puszilgatnak a fiú barátai?
Én nem szoktam puszilgatni a fiú barátaimat, ők se engem, maximum akkor, amikor találkozunk, közülük is csak 1-2-nek adok puszit.
A van kb. 15-20 fiú haverom, akikkel nagyon jóban vagyok. Abból 2-3-at megölelek a suliban "csak úgy", és még úgy 7-et amikor találkozunk.
Most akkor r*banc lennék?
Nem hiszem, egyikőjükre sem gondoltam még férfiként, és szerintem ők se gondoltak még rám nőként.
A barátnőimet is ugyanúgy megölelem amikor találkozunk, köztük is van olyan, akit csak úgy megölelek.
Sokan csinálják még ezt az osztályból, senki sem nézi le őket, senki sem tartja őket szajhának. Nyugodtan csináld, de azért ha érzed, hogy a fiú mást is akarna, akkor inkább hanyagold, nehogy úgy járt, mint az 1. válaszolónak az ismerőse.
Utolsó:
"és szerintem ők se gondoltak még rám nőként."
R*banc még nem feltétlenül vagy, de naiv az nagyon :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!