Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Mit gondoltok egy olyan...

Mit gondoltok egy olyan lányról, akit mindig ölelgetnek / puszilgatnak a fiú barátai?

Figyelt kérdés
amikor ilyet láttok, arra gondoltok,hogy 'szajha' vagy hogy 'de jó neki hogy szeretik a barátai' ?:D semmi tapiról vagy pofátlan viselkedésről nincs szó, csak kis baráti ölelés vagy kedves puszi:D kinek hogy jön le az ilyen?

2013. nov. 10. 01:15
 1/10 anonim ***** válasza:
100%
Volt ilyen lány a társaságunkban, addig-addig kapta a baráti öleléseket/puszilgatásokat, amíg teherbe nem esett, s akkor robbant a bomba: nem tudja kié a gyerek, mert 3 srác is dugta...
2013. nov. 10. 01:18
 2/10 anonim ***** válasza:
100%
1-es lelombozóan realista volt.
2013. nov. 10. 01:26
 3/10 A kérdező kommentje:
jaaaaaaaaj... ilyenről nincs szó, rendes csaj,tényleg
2013. nov. 10. 01:29
 4/10 anonim ***** válasza:
100%
kelleti magát,élvezi a férfiak figyelmét és lehet van akkora naiv,hogy azt higgye a kedvességből és a barátkozás miatt kerülgetik folyamatosan.
2013. nov. 10. 01:59
 5/10 Salx Narval ***** válasza:
100%
Nézd, lehet, hogy rendes csajszi, de ami késik az nem múlik.:D
2013. nov. 10. 02:51
 6/10 anonim ***** válasza:
100%
Köszönéskor, vagy csak úgy?
2013. nov. 10. 03:56
 7/10 anonim ***** válasza:
41%
Azt hogy jó neki :D Én is szeretném ha ilyen barátaim lennének.
2013. nov. 10. 07:09
 8/10 anonim ***** válasza:
37%

Én nem szoktam puszilgatni a fiú barátaimat, ők se engem, maximum akkor, amikor találkozunk, közülük is csak 1-2-nek adok puszit.

A van kb. 15-20 fiú haverom, akikkel nagyon jóban vagyok. Abból 2-3-at megölelek a suliban "csak úgy", és még úgy 7-et amikor találkozunk.

Most akkor r*banc lennék?

Nem hiszem, egyikőjükre sem gondoltam még férfiként, és szerintem ők se gondoltak még rám nőként.

A barátnőimet is ugyanúgy megölelem amikor találkozunk, köztük is van olyan, akit csak úgy megölelek.

Sokan csinálják még ezt az osztályból, senki sem nézi le őket, senki sem tartja őket szajhának. Nyugodtan csináld, de azért ha érzed, hogy a fiú mást is akarna, akkor inkább hanyagold, nehogy úgy járt, mint az 1. válaszolónak az ismerőse.

2013. nov. 10. 10:27
 9/10 anonim ***** válasza:
100%

Utolsó:

"és szerintem ők se gondoltak még rám nőként."

R*banc még nem feltétlenül vagy, de naiv az nagyon :D

2013. nov. 10. 12:21
 10/10 anonim ***** válasza:
A pasimon kívül egy férfinak se hagyom, hogy puszilgasson meg ölelgessen... még akkor sem, ha a haverom.
2013. nov. 11. 16:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!