Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit jelent, ha az osztályátsaim ölelgetnek?
Figyelt kérdés
Az osztályomban a lányok közül 4-en is folyamatosan keresnek engem, és jönnek ölelgetni, meg a kezemet fogják, stb. De általában ölelgetni szoktak. Meg mind ott mondja, hogy mennyire szeretnek, meg hogy életem, szerelmem, ilyenek, de véleményem szerint csak viccelnek vele, de nagyon szenvedélyesen tudnak ölelni. Nem vagyok az a nagyon gyönyörű fiú, mondjuk őkse gyönyörűek, de ez csak mellékes, de viccesek meg jól elvagyok velük (főleg eggyel) Másokat is szoktak ölelgetni, de őket ritkábban, és nem olyan 'érzéssel'. Régebben az egyik tetszett is nekem, csak nem mertem bevallani, azóta kiszerettem belőle, de most kezdenek megint felszínre törni az érzések. Olyan jó érzés, amikor megölel, hogy az valami hihetetlen. Emellett még mindig mondja, hogy milyen kis cuki vagyok, meg felírják a táblára, hogy I love ..., meg sziveket mutatnak nekem a kezükkel. Szóval most nem tudom, hogy csak viccből csinálják e, vagy tényleg éreznek e valamit irántam? Válaszokat köszönöm ;)#osztályársak #ölelgetnek
2013. máj. 13. 13:58
1/4 anonim válasza:
Annak idején, velem hasonlóan szórakoztak.
2/4 Shai-Hulud válasza:
Ne éld bele nagyon magadat, csak mocorognak a hormonjaik.
Meg persze a tieid is. :-)
3/4 anonim válasza:
Dugd meg mindet! :)
Vagy jöjj össze azzal akivel legjobban elvagy! :)
4/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat, és egyébként 14/F, azt kifelejtettem :D
2013. máj. 13. 16:20
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!