Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csak engem idegesít, ha ezt csinálja a párom?
Nem, nem zavarna, és elképzelésem sincs, téged ez miért zavar. Komolyan, ez olyan dolog aminek hiába próbálom megérteni, mi lehet az oka :D
Mi is beleeszünk ebbe-abba, ha főzünk, egyrészt nem árt megkóstolni, másrészt meg mire várjunk, ha ott van KÉSZEN, mert nem a nyers pogácsát veszi el, vagy a nyers palacsintatésztát iszogatja, stb...
Én az ilyesminek direkt örülni is szoktam (kivéve a palacsintát, mert azt kb egyszerre szeretném vele enni, ha sütöm), ez azt jelenti, hogy finomakat szoktam sütni-főzni, és már alig várja, hogy ismét megkóstolhassa a művem :) De lehet, csak azért nem zavar, mert én is ezt csinálom, ha sütök sütit, a krémet, sőt, gyakran a kisült tésztát is megkóstolom, belenyalok, a pogácsákat amint nem sütik (nagyon) a kezem, szintúgy, gyakran a nyelvem is lepörkölöm vele, olyan forrón, szóval részemről is áll ez a fajta türelmetlenség, talán ezért is vagyok elnézőbb az ilyen dolgokkal.
Szerintem te is próbáld úgy felfogni, hogy tudja, milyen finom lesz, és alig várja, hogy jusson neki is :) Ez inkább dícséret szerintem, de persze, ha idegesít, máskor próbáld meg csendesebben, titokban csinálni, hogy ne tudjon belőle lopni időközben :D
Nálunk inkább én sütök-főzök (F), nem zavarna, ha volna ilyen, de ez meg nagyon:
"mondtam már neki, hogy ez zavar engem, de mégis csinálja." - hogy nyilvánvalóan semmibe vesz?
Ez meg piros lapos mondás volna, nálam biztosan:
" azt mondja, úgyse cukrászversenyre készül, mindegy hogy néz ki." - nem, nem mindegy. A disznónak a moslék, az tán mindegy, hogy néz ki, de amit én csinálok a páromnak, az más ügy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!