Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Csak engem idegesít, ha ezt...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csak engem idegesít, ha ezt csinálja a párom?

Figyelt kérdés
Állandóan beleeszik mindenbe. Ha palacsintát csinálok, percenként "akad valami dolga" a konyhában, és közben mindig elvesz egy palacsintát. Ha sütit csinálok, beleeszik a krémbe, az se zavarja, ha már szépen elkentem a tortán, akkor is belenyal, és azt mondja, úgyse cukrászversenyre készül, mindegy hogy néz ki. Ha pogácsát sütök, amint hallja, hogy kész egy adag, máris ott terem, és visz be hármat négyet. És mondtam már neki, hogy ez zavar engem, de mégis csinálja. Nem értem miért nem lehet megvárni, amíg elkészül? Titeket ez nem zavarna?
2016. febr. 13. 21:14
 1/8 anonim ***** válasza:
80%

Nem, nem zavarna, és elképzelésem sincs, téged ez miért zavar. Komolyan, ez olyan dolog aminek hiába próbálom megérteni, mi lehet az oka :D

Mi is beleeszünk ebbe-abba, ha főzünk, egyrészt nem árt megkóstolni, másrészt meg mire várjunk, ha ott van KÉSZEN, mert nem a nyers pogácsát veszi el, vagy a nyers palacsintatésztát iszogatja, stb...

2016. febr. 13. 21:16
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
Tortakészítésnél,ha belerondt a munkámba az zavarna a többi nem.Én barátom is ilyen habzsolós,főleg ha éhes ő sem bírja kivárni mig kész a kaja.Van,hogy mondom fél óra és kész akkor leszalad a boltba és még gyorsan eszik előtte vmit :)
2016. febr. 13. 21:19
 3/8 anonim ***** válasza:
Ferjem is arra jar sokszor fozes kozben,sot kerdezgetni is szokta mikor lesz mar kesz.. ;) A tortaba nem merne beleenni,mert azt nem dijaznam.De amugy orulok,hogy izlik a kajam.Nem zavar ha ellop a mar keszekbol ;)
2016. febr. 13. 21:23
 4/8 anonim ***** válasza:
65%
Basszus ezek azért szakítási indokok -)
2016. febr. 13. 21:24
 5/8 anonim ***** válasza:
100%
Bocsi, de ez butaság, a torta mondjuk lehet zavarna, na de a palacsintánál és a poginál mire várjon? Örülj neki, hogy a gyomrán keresztül is megfogtad;)
2016. febr. 13. 21:38
 6/8 anonim ***** válasza:
Engem ez konkrétan nem zavar, az viszont igen, mikor főzés közben a hátamnál sündörögnek vagy segíteni akarnak.
2016. febr. 13. 21:41
 7/8 anonim ***** válasza:

Én az ilyesminek direkt örülni is szoktam (kivéve a palacsintát, mert azt kb egyszerre szeretném vele enni, ha sütöm), ez azt jelenti, hogy finomakat szoktam sütni-főzni, és már alig várja, hogy ismét megkóstolhassa a művem :) De lehet, csak azért nem zavar, mert én is ezt csinálom, ha sütök sütit, a krémet, sőt, gyakran a kisült tésztát is megkóstolom, belenyalok, a pogácsákat amint nem sütik (nagyon) a kezem, szintúgy, gyakran a nyelvem is lepörkölöm vele, olyan forrón, szóval részemről is áll ez a fajta türelmetlenség, talán ezért is vagyok elnézőbb az ilyen dolgokkal.

Szerintem te is próbáld úgy felfogni, hogy tudja, milyen finom lesz, és alig várja, hogy jusson neki is :) Ez inkább dícséret szerintem, de persze, ha idegesít, máskor próbáld meg csendesebben, titokban csinálni, hogy ne tudjon belőle lopni időközben :D

2016. febr. 13. 21:51
 8/8 omba ***** válasza:
91%

Nálunk inkább én sütök-főzök (F), nem zavarna, ha volna ilyen, de ez meg nagyon:

"mondtam már neki, hogy ez zavar engem, de mégis csinálja." - hogy nyilvánvalóan semmibe vesz?

Ez meg piros lapos mondás volna, nálam biztosan:

" azt mondja, úgyse cukrászversenyre készül, mindegy hogy néz ki." - nem, nem mindegy. A disznónak a moslék, az tán mindegy, hogy néz ki, de amit én csinálok a páromnak, az más ügy.

2016. febr. 13. 21:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!