Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Csak engem idegesít, mikor...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csak engem idegesít, mikor reggel így ébreszt?

Figyelt kérdés
Állandóan ölelget meg puszilgat, reggel az ágyban, én meg utálom, mikor már kora reggel agyon nyúznak, de félek, ha mondanám neki, akkor megbántanám, vagy megsértődne. Ti mit tennétek?
2016. febr. 28. 08:46
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
Engem az ilyenek idegesítenek mint te, vele vagy kapcsolatban, együtt élsz vele gondolom, és nem mered megmondani neki. Hogy tudtok így bármi problémát is megbeszélni? Nem fog magától megoldódni csak úgy ha megbeszéled vele!!!
2016. febr. 28. 08:53
 2/9 anonim ***** válasza:
Én is mindig adtam puszit a hideg karjára minden reggel, de csak miután megszólalt az ébresztő utána megöleltem adtam neki még egy puszit és mentem a dolgomra. Sona nem mondta hogy nem.
2016. febr. 28. 09:27
 3/9 rrrrrreennnnn ***** válasza:

2-es, bocs, először ùgy olvastam, hogy 'hideg kajàra'...

Kérdező, ha te ennek nem örülsz, beszéld meg vele. Ha ilyenekről nem tudtok kommunikàlni, mi lesz a nagyobb horderejű dolgokkal?

De kérdésedre vâlaszolva konkrétan, nem tudjuk, hogy csak téged idegesìt-e. Biztos van, akit igen, vannak, akik szeretik.

2016. febr. 28. 09:49
 4/9 anonim ***** válasza:
Ne akkor mondd neki, amikor ezt csinálja, mert akkor tényleg megbántódhat, hanem egy semlegesebb helyzetben, amikor csak úgy beszélgettek. Mondd akkor el neki, hogy te reggel jobban szeretsz a saját ritmusogban ébredezni, és ilyenkor jól esik egy "jó reggelt puszi", de többre nem vágysz. Ami reggel elmaradt, azt napközben szívesen pótolod. (Mindezt persze mosolyogva.)
2016. febr. 28. 09:59
 5/9 anonim ***** válasza:
Engem ma reggel 8-kor kávéval ébresztettek :P
2016. febr. 28. 10:03
 6/9 anonim ***** válasza:

Kommunikálni az luxus. Ugye?

Szép kis kapcsolat, ahol mindent elhallgatnak ami zavarja a másikat. Majd így gyűlnek a problémák aztán Bumm vége szakad mindennek, és felhozol minden szart ami zavart eddig. A másik meg csak néz li értetlenül a fejéből és csak nyel, meg pislog mint hal a szatyorban.

Gratulálok!

2016. febr. 28. 10:34
 7/9 anonim ***** válasza:
Ha csak ölelget és puszilgat az nem zavar de ha azért nyomul mert szexet akar akkor az nálam is kiverné a biztosítékot mert reggel kávé előtt használhatatlan vagyok nem érzek semmit. Ezt meg lehet beszélni bár az én exem se értette meg....
2016. febr. 28. 10:40
 8/9 anonim ***** válasza:

Van akit idegesít van akit nem.

Én személy szerint szeretek a saját ritmusomban ébredezni. Az egyik exem, pl a nyakamat csókolgatta, reggel nem szeretem, idegesít. Ha rögtön szexelni akart attól a plafonon voltam.

2016. febr. 28. 11:47
 9/9 anonim ***** válasza:
rugd le az ágyból egy hirtelen csáknoriszos pörgő rugással.
2016. febr. 28. 12:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!