Magzatvíznek van illata? Napok óta eláztatja valami az alsóneműimet, reggelre van hogy a pizsigatyám is látszik a nedves folt, hétfön reggel megyek orvoshoz de idegesit mi lehet az!
Sajnos tapasztalatot nem tudok írni,mert nem szivárgott,hanem nekem elfolyt rendesen.Én nem éreztem rajta semmilyen illatot sem,pedig odatettem a kezem(a pizsama nacim olyan lett)megszagoltam,de semmit az égadta világon nem éreztem rajta.
Egyébként azt mondják,hogy édeskés az illata. :/
Teljesen tiszta volt,mint a csapvíz,csak annyi volt még nálam,hogy nekem nyálkás is volt.
Reméljük nem a m.vized szivárog,ahhoz még nagyon korán lenne!!Nem lehet,hogy csal bővebb hüvelyfolyásod van?Ilyenkor a vége felé a folyás teljesen normális,persze csak ha nem ,,bűzös,, és nem viszketsz odalent.
11 hetes kisfiú anyukája
Hány napja tart ez már nálad??
Ha érzed is az édeskés illatot,akkor én nem várnék hétfőig,hanem azonnal bemennék a kórházba egy vizsgálatra,mert ha tényleg a m.vized szivárog,akkor a babád is veszélybe kerülhet!!!
Amikor az én vizem folyt el,akkor én kaptam infúzióba antibiotikumot,mert a baba már nem volt steril környezetben és fertőzést kaphatott volna.
Szerintem kapd össze magad és irány a kórházi ügyelet!
Az anyuka voltam
Mielőtt szaladsz a kórházba szerintem küldj le valakit a gyógyszertárba. Lehet kapni olyan kis indikátort (tesztcsíkot, betétet, vagy amit lehet nálatok kapni), ami kimutatja a magzatvizet.
Kismamáknál gyakori a vizes, híg, bőséges hüvelyváladék, én középidőtől a végéig szinte kétóránként cseréltem a tisztasági betétet, olyan sok volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!