Lehet magzatvíz? Reggel tenyérnyi vizes folt a nadrágon! Azóta figyelem de olyan mintha csak beleizzadtam volna a bugyiba. Első baba és nem tudom ez az e! Nem érzem hogy folyik.
Áh régóta én is leizzadok, folyok reggelre, de azóta megszültem volna 10000-szor!
:)
Az csak leizzadás!
Zuhanyozz le, öltözz száraz ruhába, és tégy a bugyidba egy papírzsepit. (próbálj ne mozogni ez idő alatt, vagy legalább ne megerőltetően, hogy ne izzadj) Ha fél óra-óra alatt nedves lesz akkor érdemes felhívnod a dokit, mert elképzelhető, hogy a magzatvíz szivárog.
Hány hetes terhes vagy?
Akkor nincs gond, ha elfolyik.
Ha valóban a magzatvíz, akkor abból még jönni fognak ilyen nagy adagok.
Nekem egyszerre, amolyan "zutty"-ként folyt el, a barátnőmnek éjjel indult el, először azt hitte, csak a baba ült a hólyagjára és bepisilt. Ez volt éjszaka kettőkor, hajnali négykor rájött, hogy ez bizony nem pisi, mert rendszeresen, adagokban jött.
Figyeld magad, cuccod készen, kézközelben...:) Lehet, hogy még ma babázol.
Nekem nagyon sok és erős folyásom volt, pedig nem volt semmi fertőzésem.
Viszont mikor elfolyt a víz, az elég látványos éd érezhető volt.
Barátnőmnek 2 napig szivárgott, azt hitte folyás. Kapott is egy szép fertőzést a baba.
Ha van lehetőséged, beszélj a dokiddal.
Könnyű szülést!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!