Mi van abban az esetben ha 5 napja késik, és ma reggel egy rózsaszínes - barnás folt volt a bugyimon, és semmi mensi tünetem, ami nagyon meglepő mert mindig görcsölök már 1 héttel előtte? Tuti nem lehetek már terhes?
Figyelt kérdés
Nekem ebben a hónapban 3 tüszőm volt uh-n. Ebből mind a három különböző időpontban repedt meg uh-n látta a doki.Az utolsó repedés múlthéten hétfőn volt.Vasárnap csináltam tesztet és negatív volt.2009. dec. 1. 10:49
1/5 anonim válasza:
Dehogynem! Ha a harmadik tüszőrepi lett eredményes, akkor ez most a beágyazódás jele volt! Egy 18 éves kismaminak a nemvárt napján volt egy barna-véres pötty majd hamarosan pozitívat tesztelt! Ez a múlt héten volt! Ezt kívánom neked is!!!
Minnie
2/5 anonim válasza:
Terhességem első pár hetében nekem is ilyen foltjaim voltak a fehérneműn.
3/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a tájékoztatásokat!
Remélem tényleg így van, semmi tünetem mensire mint eddig bár tudom ez nem zárja ki hogy ne az legyen:-8
2009. dec. 1. 11:20
4/5 anonim válasza:
Nekem is ilyen volt, pcos vagyok, nagyon rendszertelen volt a mensim. Kb. péntek körül jártam, akkor volt 2-3 nap barnázgatás, főleg a vasárnap reggeli összebújás után, azt hittem, megjön. Elmúlt a barnás folyás hétfőre teljesen, teszteltem kínomban, és láss csodát, két év próbálkozás után pozitív a teszt. :)
5/5 A kérdező kommentje:
Szia kedves utolsó válaszoló!
Kérdésem az lenne hogy mennyi volt mennyiségre a barnázás napi szinten és mennyi ideig tartott?Mert nekem kicsi van, bár ma már eléggé fáj a hasam, szerintem rendesen mensim lesz:-(
2009. dec. 2. 07:13
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!