Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Lehet, hogy a magzatvizem...

Lehet, hogy a magzatvizem szivárog, ha tegnap és ma reggel a nyákdugó távozott és a bugyimba pecsételő "vizes" folyás van? Nem sok, de mindig nézegetem és van egy- egy kicsi folt. A folt szagtalan és színtelen!

Figyelt kérdés

Sajnos nem tudom eldönteni, hogy ez most már az -e, mert a picúr dolgozik ezerrel, igaz az éjjel volt kb 20 percig elég erős fájásom, de elaludtam vissza és utána már nem keltem fel rá. Várom segítségeteket!!!

38 hetes kismama

2008. aug. 21. 12:03
 1/3 anonim ***** válasza:
Lehet, hogy csak hígabb folyás. Bár ha nem vagy biztos benne, inkább menj be a kórházba, maximum hazaküldenek. De az is lehet, hogy ha elfolyik a magzatvíz, akkor jelentkeznek is utána a fájások, de ebben nem vagyok biztos.
2008. aug. 21. 12:56
 2/3 anonim ***** válasza:
szerintem azonnal menj orvoshoz. ez nem játék! ha nem szülsz akkor úgyis hazaengednek de nyugodtabb leszel ha látott doki és nem mi okoskodunk itt neked.
2008. aug. 21. 13:18
 3/3 anonim ***** válasza:

Szerintem az lehet, irány a kórház! Biztos ami biztos! Nyákdugó távozásában biztos vagy? Az milyen volt? Szintelen és szagtalannak kell lennie. Tisztasági helyett érdemes akár egy textil pelenka darabot tenni be, ami kevéssbé nedvszívó, így könnyebb megállapítani. Nekem ezt tanácsolták. Nem szívja be mint a betét. Ha már szivárog menj be!

Sok sikert! Majd értesíts.

37 hetes kismama

2008. aug. 21. 14:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!