Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Most őszintén, egy ilyen nő...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Most őszintén, egy ilyen nő mivel jobb, mint egy ilyen?

Figyelt kérdés

Mondhatjátok, hogy csak az irigység beszél belőlem, lehet, hogy így is van, de kíváncsi vagyok mások véleményére is.

Sógornőm nem sminkeli magát, félévente ha megy fodrászhoz, egy olyan 10 kiló felesleg biztos van rajta, és egyébként arcra nem csúnya, meg nem is csúnyán elhízott, nem arról van szó. Kimegy a kertbe borsót, epret szed, szüretkor a férfiaknak segít, puttonyt visz, meg szőlőt metsz. Állandóan sportcipőben van, én még magassarkúban nem is láttam.

Ellenben, én meg vagyok az, aki törődik magával, havonta járok fodrászhoz, meg körmöshöz, teszek azért, hogy úgy nézzek ki ahogy, és mégis azt kapom folyton a páromtól, hogy én miért nem tudok olyan lenni, mint a sógornőm? Hogy én minek vagyok ilyen kényes, hogy még a cseresznyét sem tudom leszedni a fáról, mert félek, hogy rám esnek a bogarak? Meg anyósom is láthatóan jobban kedveli őt, amit nem is nagyon szokott leplezni.

Komolyan nem értem, hogy miért jobb, ha valaki elhanyagolja magát, mint aki magával törődik a kert helyett, mert a kettő együtt nem megy, az biztos, mert vagy ez, vagy az. Férfiak ti mit gondoltok, melyik a jobb?

2016. jún. 11. 17:47
1 2 3 4 5
 41/43 anonim ***** válasza:
Én is kamunak tartom, a jóga miatt. Pi.ák nem szoktak jógázni, maga a sport része is nehéz, fárasztó, műkörömmel nem is kivihető, és társul hozzá egy olyan értékrend, ami az itt leírtakkal nem összeegyeztethető. 😊
2016. jún. 12. 17:45
 42/43 anonim ***** válasza:
Válts műkörmöst... Nekem is van, mégis leszedem a cseresznyét... Sőt, porszívózom is, meg gereblyézek, cipőt suvickolok! Ha alá megy a föld, majd kimosod. Vagy te nem szoktál kezetmosni?! :O
2016. jún. 14. 10:17
 43/43 anonim ***** válasza:

Ja, a gyümölcsszedéstől sosem tört még le a körmöm...

Egyébként a legtöbb férfi szereti látni a barátnőjét a "máz" nélkül is... Ellenben a sógornőd, ha elmennek valahová (pl színház) sokkal feltűnőbb, látványosabb, ha kicsípi magát. A 10kg felesleg meg szerintem kell az emberre. Rajtam is van, és szép formás vagyok.

2016. jún. 14. 10:20
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!