Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Most őszintén, egy ilyen nő...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Most őszintén, egy ilyen nő mivel jobb, mint egy ilyen?

Figyelt kérdés

Mondhatjátok, hogy csak az irigység beszél belőlem, lehet, hogy így is van, de kíváncsi vagyok mások véleményére is.

Sógornőm nem sminkeli magát, félévente ha megy fodrászhoz, egy olyan 10 kiló felesleg biztos van rajta, és egyébként arcra nem csúnya, meg nem is csúnyán elhízott, nem arról van szó. Kimegy a kertbe borsót, epret szed, szüretkor a férfiaknak segít, puttonyt visz, meg szőlőt metsz. Állandóan sportcipőben van, én még magassarkúban nem is láttam.

Ellenben, én meg vagyok az, aki törődik magával, havonta járok fodrászhoz, meg körmöshöz, teszek azért, hogy úgy nézzek ki ahogy, és mégis azt kapom folyton a páromtól, hogy én miért nem tudok olyan lenni, mint a sógornőm? Hogy én minek vagyok ilyen kényes, hogy még a cseresznyét sem tudom leszedni a fáról, mert félek, hogy rám esnek a bogarak? Meg anyósom is láthatóan jobban kedveli őt, amit nem is nagyon szokott leplezni.

Komolyan nem értem, hogy miért jobb, ha valaki elhanyagolja magát, mint aki magával törődik a kert helyett, mert a kettő együtt nem megy, az biztos, mert vagy ez, vagy az. Férfiak ti mit gondoltok, melyik a jobb?

2016. jún. 11. 17:47
1 2 3 4 5
 11/43 anonim ***** válasza:
85%

Lehet valaki nőies és igényes attól függetlenül, hogy nem jár fodrászhoz és műkörmöshöz, és felhúzza a sportcipőt ha kell és leszedi azt a rohadt szőlőt meg cseresznyét!

Te csak szimplán kényes vagy! Ez nem tetszik az anyósodnak.

Nem esne le a karikagyűrű az ujjadról ha néha te is kivennéd a részed a munkából, pláne ha fogyasztasz a végeredményből!

2016. jún. 11. 19:01
 12/43 A kérdező kommentje:

6-os, én is ott vagyok jóban rosszban, csak én nem a szőlősorok között, hanem a házban...

11-es, kiveszem, a konyhába be szoktam segíteni, kevergetni a bablevest, meg megteríteni! És egyébként, nem én nem fogyasztok ezekből, mert én nem eszem ilyeneket!

2016. jún. 11. 19:11
 13/43 anonim ***** válasza:
100%

Már bocsi, de nekem utoljára 10-12 évesen volt ennyi feladatom a háznál, mint kevergetés, meg terítés...

Nem állítom, hogy házitündér vagyok, de azért ez már nekem is kicsit meredek...

2016. jún. 11. 19:16
 14/43 anonim ***** válasza:
79%

Ja bocsi kérdező, akkor mit eszel?

Volt egy csaj régebben, aki azt írta, hogy bébiételt eszik, hát azon hullámoztam egy sort a röhögéstől.

Ugye te nem azon élsz...?

De végül is totál mindegy, a lényeg, hogy a piszkos munkába is be kéne szállnod...

2016. jún. 11. 19:21
 15/43 A kérdező kommentje:
Más nincs, vagy mehetek ki kapálni meg gazolni a kertbe. Süti sütésben megint csak nem segíthetek, mert azt csak a mama tudja csinálni, nem is enged oda olyankor mást, szóval maradnak ezek, bár elhiheted, én is szívesebben mennék ki napozni a kertbe, de akkor meg az van, hogy mindenki dolgozik, csak én nem.
2016. jún. 11. 19:24
 16/43 anonim ***** válasza:
Amíg nem ápolatlan valaki, nincs semmi baj a természetességgel. Egy modellnek sem egész napos munka a szépítkezés, vagy rosszul csinálsz valamit, vagy tényleg lusta vagy.
2016. jún. 11. 19:24
 17/43 A kérdező kommentje:
14-es, de igen, én vagyok a "bébiételes"..
2016. jún. 11. 19:26
 18/43 anonim ***** válasza:

Akkor már mindent értek!

Azóta ezen rágódsz a mai napig és nem jöttél rá, hogy az a baj nekik, amit csinálsz? Vagy éppen amit nem csinálsz...?

Nem tudom mire számítasz, de ha erőlteted meg magadat kicsit ilyen téren, akkor örökké fightolhatsz az anyósoddal meg az egész pereputtyal...

2016. jún. 11. 19:29
 19/43 anonim ***** válasza:

Miért nem mész akkor kapálni meg gazolni a kertbe?

Én is szoktam csinálni és nem lett tőle semmi bajom, nem haltam bele, nem lettem tőle kevésbé igényesebb.

2016. jún. 11. 19:34
 20/43 anonim ***** válasza:
100%
És a kinézeteddel mit érsz el? A számlákat nem fizeti, problémákat nem oldja meg. Olyan dologért vársz elismerést, ami senkinek nem hasznos. Lehet, hogy te egy felszínes környéken szocializálódtál, ahol a külcsín volt a legfontosabb, de annál a családnál azt nézik, ki mit tesz le az asztalra (ezalatt most a házi és kert körüli munkát értem), illetve hogy mennyi munkát végez, és ebben te csúnyán alulmaradsz.
2016. jún. 11. 19:38
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!