Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Most őszintén, egy ilyen nő mivel jobb, mint egy ilyen?
Mondhatjátok, hogy csak az irigység beszél belőlem, lehet, hogy így is van, de kíváncsi vagyok mások véleményére is.
Sógornőm nem sminkeli magát, félévente ha megy fodrászhoz, egy olyan 10 kiló felesleg biztos van rajta, és egyébként arcra nem csúnya, meg nem is csúnyán elhízott, nem arról van szó. Kimegy a kertbe borsót, epret szed, szüretkor a férfiaknak segít, puttonyt visz, meg szőlőt metsz. Állandóan sportcipőben van, én még magassarkúban nem is láttam.
Ellenben, én meg vagyok az, aki törődik magával, havonta járok fodrászhoz, meg körmöshöz, teszek azért, hogy úgy nézzek ki ahogy, és mégis azt kapom folyton a páromtól, hogy én miért nem tudok olyan lenni, mint a sógornőm? Hogy én minek vagyok ilyen kényes, hogy még a cseresznyét sem tudom leszedni a fáról, mert félek, hogy rám esnek a bogarak? Meg anyósom is láthatóan jobban kedveli őt, amit nem is nagyon szokott leplezni.
Komolyan nem értem, hogy miért jobb, ha valaki elhanyagolja magát, mint aki magával törődik a kert helyett, mert a kettő együtt nem megy, az biztos, mert vagy ez, vagy az. Férfiak ti mit gondoltok, melyik a jobb?
Nem a külsődért fog elhagyni 5-10 év múlva, hanem a mentalitásod miatt.
Majd ha szeretne családot alapítani veled, és azt látja, hogy nem vagy hajlandó ellátni a főzést és a házi munkát, és csak magaddal törődsz, akkor el fog azon gondolkozni, hogy mit kerestek egymás mellett.
Nem sértésből, csak mondom...
22-es, ettől nem félek, én már az elején mondtam neki, hogy nem szeretnék gyerekeket, ő pedig elfogadta.
23-as, Segítenék én, múltkor például elhívtam magammal jógázni! De volt már, hogy tartottam neki a vödröt, mikor cseresznyét szedtek, így nem kellett le-föl mászkálnia a létráról!
És te tényleg úgy gondolod, hogy sziklaszilárdan el fogja ezt fogadni 5-10 év múlva is?
Ne legyél naiv, az emberek változnak, ahogy múlik az idő.
Lehet hogy te 100%-ig biztos vagy benne, hogy nem akarsz gyereket, de ő egy különálló személy és máshogyan gondolkodhat néha mint te.
Na de a háztartást attól még, hogy gyerek ide vagy oda, vezetni kell valakinek. Neked is hajlandóságot kéne mutatni idővel ebben-abban, hogy tényleg hosszútávú legyen a kapcsolatotok. Nem fog anyuka örökké élni, hogy mindent megcsináljon helyetted a párodnak.
A kérdésre válaszolva pedig az a lényeg, hogy az olyan nő mint a sógornőd, hajlandó tenni másokért valamit önzetlenségből, még ha ez kétkezi munkát is takar, amivel bepiszkítja a kezét, míg te nem.
Gondolom azért tetted fel a kérdést, mert feltűnt hogy az anyósod őt jobban értékeli, és ez téged zavar.
Tegyél érte, hogy kiérdemeld a tiszteletét, ha pedig nem érdekel a dolog, akkor nem kell tenned semmit!
Mert ahogy az előbb írtam, az emberek változnak.
Nem mindenki mozog egy adott vonalon az egész életében.
Sokszor adódnak váratlan helyzetek...
Mi lesz ha egy nap mégis előáll a gyerektémával?
Bassz.., na én is belenyúltam a lecsóba. :)))
Te troll vagy, vagy tényleg léteznek ilyen nők? :)
Nem tudom miért, de a transzvesztiták (bocsi tőlük) jutnak rólad eszembe... Kűlsejükben maximálisan próbálnak nők lenni, de belül nem (lehetnek teljesen) azok, hisz férfiak...
Hihetetlen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!