Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Pasik! Milyen vélemény alakul ki bennetek egy lányról a lenti képek alapján?
Az egyik társkeresőre regisztráltam kíváncsiságból. Hosszú tesztet kellett kitölteni, amivel elvileg "tudományosan" keresnek az embernek társat - vagyis a rendszer a legjobban hozzád illőket kiválogatja. Van egy olyan rész is, hogy "jellemzés képekben", és kíváncsi vagyok, hogy valójában milyen első benyomás alakul ki a másikban a képek láttán. Mivel, mint tudjuk ez rendkívül szubjektív dolog, így kíváncsi vagyok, hogy csak ezek a képek alapján milyen lányt képzeltek el? Milyen belső tulajdonságokat? Mire tippelnétek ezekből?
A korodat légy szíves, írd le! A válaszokat előre is köszi!
*Mégy egyszer: NEM társat keresek-csak szkeptikus vagyok a "rendszer" működőképességében, és szeretném tesztelni. Csak őszinte első benyomásokra vagyok kíváncsi, ismerkedésre nem.
Ment a zöld kéz mindenkinek! Hasonló eredményeket, véleményeket vártam magam is, mint amit az eddigi válaszok tükröznek. Sajnos ebből is látszik, hogy sokkal inkább káros ez az áltudományos módszer, mégis sokan komolyan veszik.
Nagyon jó a kérdés, valóban elfelejtettem leírni: a képek adottak. Ha jól emlékszem egy kérdésben 3-4 kép közül kell választani-> pl. az autónál: terepjáró/átlagos kocsi/sportautó, ez mindegyik képre igaz. Tehát nem tölthetsz fel saját képet és nem ugorhatsz át egy kérdést sem, akkor sem, ha egyik opció sem tetszik-akkor a legkevésbé "rosszat" kell választani.
-lemaradt:
Tehát az állatosnál volt kutya/macska/hörcsög/hüllő opció, a bankkártyás képnél: készpénz, csekk, bankkártya, a sörnél: sör/bor/koktél, a fülnél: fül/szem/száj/orr, stb. Tehát adott tematikájú körök vannak, a felajánlott opciókból kell választani.
Gondolom nem meglepő, hogy ezek az én képeim-én vagyok a kérdésben szereplő lány. Innen is tudom, hogy torz képet ad a másik félnek, de nem sejtettem, hogy ennyire konkrét képet fest-és az ennyire különbözik a valóságtól (amit a másik nyilván nem tud, hiszen csak ezekből tud ítélni).
Köszi az eddigi válaszokat, és várom a többit!
Én is fent vagyok ezen a társkeresőn. Végigcsináltam a tesztet, majd rájöttem, hogy ez valójában semmit sem jelent. Nem szeretnék ez alapján társat keresni. Én hangulattól függően is más képeket jelölhetnék be. Amúgy meg nem értem, hogy ha valaki kiválaszt egy képet, akkor miért ne passzolhatna hozzá személyiségben valaki olyan, aki teljesen más képet jelölt be.
Egy fokkal jobb megoldás az, amikor jelzőket aggathatunk magunkra, pl "őszinte", "céltudatos", stb. Ezzel viszont az a baj, hogy ki az aki magát őszintének tartja és ki az aki nem? :D Bárki mondhatja magáról, hogy őszinte akkor is ha nem az. Ha meg valaki nem jelöli be az őszintét, akkor az a gyanús.
Jobb lenne valamiféle más értékrend alapján vizsgálni az embereket.
Ennek a társkeresőnek is amúgy az a problémája, mint a legtöbbnek manapság. A nők rengeteg levelet kapnak, sok köztük a perverz. Emiatt még azokra sem szívesen válaszolnak, akik normális stílusban keresik meg őket. A próbálkozó férfiak egyre több nőnél próbálkoznak, a nők még inkább nem válaszolnak. Ha valaki szélhámos és jóképű, akkor hatalmas sikereket tud elérni és rengeteg nőt megfektethet, ha ért egy kicsit a manipulációhoz. De ez már nem az én bajom.
Egyszer állásinterjún is volt ilyen balfék teszt, de ott elmondták, hogy ők megalkuvásra képes, csapatjátékost keresnek, aki örömmel dolgozik együtt másokkal.
255 kérdéshez 255 képet kellett választani, 5-5 választási lehetőséggel, 5 óra állt rendelkezésre.
Közel 6-7 perc alatt végeztem, mindenhol bejelöltem a középsőt, a gép kiadta az eredményt:
NEM MEGFELELŐ, túlságosan megalkuvó és a szélsőségektől elzárkózó, nem vezető személyiség, csapatban jól tud dolgozni, de irányítást igényel.
Haveromnak poénból mondtam jelentkezzen, felénél jelölje a középsőt, másik felénél a széléről bármit és ne végezzen 3 óránál gyorsabban. Felvették nettó 210 000-es fizetéssel, majd 2odik hónapban kirúgták, mert nem értett a feladatokhoz :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!