Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyi idő után alakul ki bennetek a szerelem a párotok iránt? Van, hogy hónapok kellenek?
Én nem jövök össze olyannal, akit nem szeretek. Én ezt nem tartom jó dolognak, aki így csinálja...de ez csak az én véleményem.
18/F
1 hét ismerkedés után(előtte 2hónappal már köszönőviszony volt) teljesen bele estem:D És össze is jöttünk:) Több,mint egy éve vagyunk együtt:) Szerintem addig nem jó összejönni senkivel,mig nemvagy belé szerelmes..
16/L
én a barátomba az első pillanatban beleszerettem
ő a kapcsolatunk 3.hónapjában lebukott, hogy neten ismerkedik más csajokkal, tehát nem szeretett engem.
amikor 1,5 éves szenvedés után ki akartam dobni ezek miatt, hirtelen én lettem élete értelme!!!és most összeköltözést akar, meg megfogni, meg nem elengedni, meg kikészült és most azt hiszi szeret.
Nálam lassan alakul ki a szerelem, kb. 2-3hónap után tudtam biztosra mondani, hogy szerelmes vagyok belé.
21/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!