Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Fiúk, egy lányra meddig...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk, egy lányra meddig tudtak "csak barátként" nézni? Nem alakul ki bennetek vonzás-szerelem? Hol a határ?

Figyelt kérdés
2010. ápr. 24. 16:33
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
Akár meddig. Vannak olyan lányok akik barátok,és vannak akik barátnőjeleltek. Szerintem első találkozás után már el lehet dönteni,hogy az adott csaj melyik csoportba tartozik.
2010. ápr. 24. 16:37
 2/11 anonim ***** válasza:
48%

Hűha. Ez nehéz kérdés...

Igazából mindenkinél változik. Függ attól, hogy milyen gyakran találkoznak, milyen idősek meg effélék.

Szerintem 2-4 hónapnál nem több.

2010. ápr. 24. 16:38
 3/11 A kérdező kommentje:

Úgy értettem, ha mondjuk elég sűrűn találkoztok és kezditek mélyebben is megismerni a másikat. Én lány vagyok, és nálam úgy van, ha egy fiú alapból nem taszít, akkor egy idő után kialakul bennem egy erős vonzás, amit lehet kötődésnek is hívni, de szerintem az már nem baráti kötődés..

csak azért kérdezem, hogy nálatok is így van e vagy nálatok máshogy?

köszi az 1.nek ez így reálisnak tűnik :) de olyan nincsen, hogy csak barátnak indul, de nem tartjátok rondának és mikor beszéltek vele akkor elkezdd vonzani?

2010. ápr. 24. 16:49
 4/11 anonim válasza:
Szerintem általában barátkozik, ismerkedik mindenki a másikkal és aztán alakul valahogy.Én általában vonzódok csajok után, meg sokszor hiányoznak,de azért azt nem mondom, hogy ez mindig szerelem!
2010. ápr. 24. 16:54
 5/11 anonim ***** válasza:

en 1 es fel evig voltam csak barat a mostani baratnommel,annyira megbiztunk egymasban,hogy olyasmiket mondtunk el amit csak kizarolag mi tudunk,passwordok,gyerekkori hulyesegek,apszolut mindent,de nekem kur vara megerte ennyit varni

clyde

2010. ápr. 24. 17:19
 6/11 A kérdező kommentje:
és neked mikor vált "nem csak baráttá"?
2010. ápr. 24. 17:23
 7/11 anonim ***** válasza:
Én ha barátként kezelek valakit akkor sosem fog változni.
2010. ápr. 24. 17:36
 8/11 anonim ***** válasza:

egy egyszeru kezfogasbol,megfogtam a kezet ugy hogy neki az ujjai az en ujjaim koze kerultek,ramnezet es en ra,sem szo sem semmi csak neztuk egymast,kozelebb hajolt es en is,megcsokoltuk egymast,onnantol minden mas lett,magatol jott minden,utanna elmondta hogy szeretne ha en lennek neki az elso,ez meg is tortent,imadni valo egy lany,mindent elmond,nincsen olyan hogy szegyen,elmondja ha nem szereti a pozt,vagy akarja a 69 et

clyde

2010. ápr. 24. 17:42
 9/11 anonim válasza:
Nekem van egy (fiú) barátom már vagy 4 éve, de nem léptünk át egy határt akkor se, ha lehetett volna. Nekem, mint barát kell és így állok a dologhoz. Volt, hogy szabadok és magányosak voltunk, megtehettük volna, de nem ,és én nem rontanám el a barátságunk... Szerintem ez csak elhatározás kérdése. Pedig helyesnek kedvesnek és vonzónak találom, de mégse vonz úgy szexuálisan, mert nem úgy nézek rá, inkább mint egy testvérre. Ölelgetjük egymást puszi-puszi és ennyi. Neki is és nekem is volt/van kapcsolata. 24L
2010. ápr. 24. 17:49
 10/11 anonim válasza:

jajjj...17:42 mennyire szep es romantikus...nagyon jo pillanat lehetett...

En is vagyok igy egy baratommal mostanaban....haverok vagyunk, elmondom neki, hogy melyik csaj miert nem illik hozza, es melyik igen,stb, de mostansag kezdek pirulni, ha ramnez...es tegnap atvett tolem egy nehez dobozt, es osszeert a kezunk, es majdnem elajultam, ahogy hozzam ert a keze.

Szerintem ha jol nez ki a lany es a fiu, es alapvetoen passzol a szemelyiseguk , akkor fuggetlenul attol, hogy elhatarozzak, hogy baratok, semmi tobb---attol meg BIZTOSAN atalakul a dolog.

En csak randacska fiuval tudok baratsagban lenni, vele nem alakul ki az a durva kemiai vonzalom, hacsak nem zugok bele a szemelyisegebe, mert akkor mindegy, hogy ronda-e..Jaj, elegge bonyolult a noi lelek...

29/L

2010. ápr. 24. 20:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!