Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Pasik! Milyen vélemény alakul ki bennetek egy lányról a lenti képek alapján?
Az egyik társkeresőre regisztráltam kíváncsiságból. Hosszú tesztet kellett kitölteni, amivel elvileg "tudományosan" keresnek az embernek társat - vagyis a rendszer a legjobban hozzád illőket kiválogatja. Van egy olyan rész is, hogy "jellemzés képekben", és kíváncsi vagyok, hogy valójában milyen első benyomás alakul ki a másikban a képek láttán. Mivel, mint tudjuk ez rendkívül szubjektív dolog, így kíváncsi vagyok, hogy csak ezek a képek alapján milyen lányt képzeltek el? Milyen belső tulajdonságokat? Mire tippelnétek ezekből?
A korodat légy szíves, írd le! A válaszokat előre is köszi!
*Mégy egyszer: NEM társat keresek-csak szkeptikus vagyok a "rendszer" működőképességében, és szeretném tesztelni. Csak őszinte első benyomásokra vagyok kíváncsi, ismerkedésre nem.
szerintem a képek általános dolgokról, helyzetekről szólnak
kedves,átlagos, nem agresszív, szociális
Ez egy olyan inkább introvertált, burkoltan pénzéhes "ribi" személyiség albumja, akinek elsődlegesen a jó életkörülmények számítanak (festés, nagy újautó, utazgatás), másodlagosan a karizmatikus, kigyúrt, jóképű és távolságtartó pasi(k) társasága, és harmadlagosan az önhiúság táplálása a párkapcsolaton keresztül, ezzel teljesen kiszipolyozva másik felet.
Ami feltűnt, hogy ez a személy egyáltalán nem családban gondolkozik, nem gondoskodó típus, de még nem életművész, keresi a biztonságot, amit inkább a vagyon, mint egy férfi társasága jelent számára. Teljesen hiányzik belőle a közös "MI" tudat, ami a család hozzáállás alapköve.
Az ilyen típusú nő nekem nem jön be.
26F
Modern, irodában robotoló, karrierista, de valódi álmait feladó és titkon azok után vágyakozó nő, aki nagyon keménynek és erősnek akarja mutatni magát, de valójában egyáltalán nem olyan. A pénzt és a munkát hajszolja a magánéletet háttérbe szorítja pedig szüksége lenne egy férfire. Fontosak számára a külsőségek nagyon ad a megjelenésére, nagyon jól akar kinézni, meg úgy általában minden téren a maximumra törekszik, még ha ez meg is haladja a képességeit. Valószínűleg stresszes és túlhajtja magát.
Bocs de ha csak ezekből a gagyi képekből kéne megítélnem valakit, akkor így elsőre ez jönne le, nyilván valójában nem így van, ezért is szarok ezek a tesztek, meg úgy egyáltalában a netes társkeresők.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!