Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Milyen tulajdonságok alapján alakul ki bennetek szerelem egy fiú iránt (külsőt leszámítva)?
A szerelem kialakulásához szerintem csak a fiú tulajdonságai nem elegek, kell hozzá a lány érdeklödése, nyitottsága egy kapcsolatra és sok közös élmény, jó és rossz is egyben (ami alapot ad a bizalom kialakulásához).
Olyan tulajdonságok, amik számomra segítenék a bizalom és tisztelet kialakulását (ami szerintem alapja a tvoábbi, mélyebb kapcsolatnak minden esetben) lehetnek a következök: önbecsülés, önbizalom, hasonló értékrend, önállóság, tiszteletteljes viselkedés másokkal, jó humorérzék, öszinteség, kedvesség, a szeretet(re való képesség) kimutatása, családon belül is.
A lányok általában olyan kapcsolatot szeretnének, amiben biztonságban érezhetik magukat, megoszthatják mindazt, ami a lelküket nyomja és jókat nevethetnek. A nök pedig, olyan kapcsolatot, ami a biztonságérzetet (érzelmi és egyéb síkon is) hosszú távra megadja, lévén, hogy elkerülhetetlenül felmerül a kérdés, hogy vállalhatnak-e majd gyerköcöt az adott férfivel.
Nem tudok konkrét tulajdonságokat írni, mert nem a tulajdonságokba szeretek bele, hanem az emberbe. Ha ilyen egyszerű lenne, akkor csak tulajdonságokat kéne keresni :)
Az számít, hogy valaki hogyan viselkedik velem, hogy érezzem, hogy kellek neki. A többi szerintem megfejthetetlen kémia, vagy biológia, vagy a sors, vagy ki tudja mi.
Ez egy nagyon jó kérdés. De megválaszolhatatlan.
Én nem egyszer voltam már szerelmes. És ha belegondolok, nem sok közös van bennük. Talán egy dolgot leszámítva, hogy mind nagy nőcsábászok voltak. Az első szerelem plátói maradt, az exemmel viszont évekig együtt voltunk, és a párom is ilyen. De nem hinném, hogy ebbe szerettem bele :D Ezen kívül viszont nem látom a közös pontot. És ez is valószínűleg csak véletlen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!