Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A szerelem minek hatására alakul ki?
Hülyén hangzik a kérdés, de hallottam már olyat, hogy két ember nem jött össze, mert az egyik nem érezte a szerelmet, de aztán később még is kialakult.
Veletek volt már ilyen? Mi hozta ki belőletek?
Van olyan, hogy szerelem első látásra (kémia-ferromonok-külső), meg van olyan, hogy megismeri, megszereti, tiszteli, becsüli a másikat.
A szerelem, senki sem tudja, hogyan alakul ki, és éppen ez a jó benne. Nem tudhatod, mikor, hol, kivel talál el Ámor nyila.
Az exemmel a 2. verzió volt, a férjemmel... nos, amikor a fényképét először megláttam, azt mondtam, hm, őt el tudnám képzelni magam mellett.
5 - Köszi a választ!
6 - van foguk?
Az alap szimpátiát követő együtt eltöltött időből.
De van amikor ennyi sem kell és már első látásra kialakul.
Az elv ugyan az, az agyban lejátszódó biokémiai folyamatok. Illetve további memóriasejtek formájában e folyamat őrzése.
Leszögezném így mellékesen, hogy szerelem nélkül létezik boldogság, azonban a szerelem nem garantálja azt.
A legtöbb házasság, párkapcsolat amely kívülről mézesmázosnak/negédesnek tűnik, és sehol egy probléma még csak a csírájának sincs nyoma.. Szóval ezek sokkal hamarabb véget érnek, de általában véve is gyakoribb a végük, mint azon társaié, ahol veszekedés van, nincs mindig harmónia, nem feltétlen a szerelem az elsődleges összetartó erő. Ettől még persze nagyon szeretik ők is egymást, meg szívesen töltenek el egymással sok sok időt, de nincs az a tomboló érzés, mely vakít, sért és sérül.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!