Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért olyan elengedhetetlen sok férfi számára, hogy a nőnek hosszú haja legyen?
Persze van, akinek nem. Nagyon sok viszont teljesen kiakad, ha a barátnője levágatja még akkor is ha a rövid jol áll neki.
Miért olyan fontos ez?
De ha NEKED rövid hajad van, úgy megkérnélek, hogy a továbbiakban hanyagoljál, mert nem vagyok ez esetben kíváncsi se rád, se a hőbőrgéseidre
Benézted mert nem vagyok rövidhajú, sem igénytelen mielőtt ezzel jönnél. Csini vékony alkatom van, félhosszú hajam...Csak nem tudom megérteni hogy létezhetnek ennyire sekélyes emberek. Ha te elhagynál valakit mert pár centit visszavág a hajából, akkor aztán rohadtul szerethetted. Ha ugyan ezt megteszi a cipő sarkával szintúgy. Én is jobban tetszem a páromnak miniszoknyában, de vannak nadrágjaim is, és abban is ugyan úgy szépnek talál, mert szeret :) Bár ő sikeresen lemászott arról a bizonyos fáról :)) A tirpák stílusod meg sokat elárul rólad, mert hőbörögni senki nem hőbörgött csak megállapítást tett.
Oke tudom: a te feleseged biztosan nagy orommel tipeg egesz nap platfornos magassarkuban mert imadja hogy faj tole a laba es tonkremegy a gerince. Imad allandoan orakig budosodo nejlonharisnyaban lenni, oltart epitett a sarokban ahol a te keped van kinn es mosolyog amikor felfazik miniszoknyaban a kedvedert telen.
Egyszeruen csoda hogy te milyen figyelmes lehetsz vele xd
Amúgy énis sajnálom módfelett azokat a szerencsétlen lúzereket, akiknek ILYEN nők jutnak mint te, kérdező, vagy a 44-es..
A legkevésbé sem kell sajnálnod, hidd el, jó dolga van mellettem ;) Inkább a feleségedet kérdezd meg hogy érzi magát ennyi év után, hogy egy hímsoviniszta hülyével él, aki kellékként tekint rá.
Jah amúgy ilyen elvárások közepette remélem te minimum egy adonisz vagy ám, vagy ez ilyen kettős mérce? :) ő non stop úgy néz ki mint egy áruházi próba baba te meg úgy ahogy...sejtem hogy igen a válasz.
Titusztitusznak, a 40-es: speciel csak a frizuravariációk kedvéért tettem be a linket, mert a korábbi hozzászólás kétellette, hogy lennének rövid hajnál is. Pedig több is van, mint férfiaknál. Senki nem kérte tőled, hogy vonzónak találd a képeken szereplőket, bár sekélyes ízlésre vall pusztán amiatt női mivoltát kétségbevonni soktucat hölgynek (akik közt modellek is vannak stb.), mert a hajuk rövid.
Nem kell, hogy neked tetsszen, sőt, van abban valami jó is, hogy ilyen módon állsz hozzá, már-már mint egy fetisiszta. Mert így egy hajvágással meg lehet szabadulni a hozzád hasonlóktól.
Nem az ízléseddel van baj amúgy, hanem a hozzáállásoddal. Ha ezt nem látod be, úgy is jó. A lepontozásoddal pedig fárasztanom sem kell magam, mivel megtették mások. Úgyhogy bocsi, nincs megtiszteltetés. ;)
"Ha én ILYEN nőnek nevezett valamikkel/valakikkel lennék összezárva egy csak álltalunk lakott szigeten"
Neked nem az ízléseddel, hanem a stílusoddal van baj. Hogy mersz így beszélni emberekről, csak mert rövid a hajuk?? Pfejj...És akkor még te lúzerezel, nyomizol le más férfiakat, mert veled ellentétben szorult beléjük emberség, és nem beszél ilyen stílusban senkiről? Neked ez tetszik, másnak meg más. Attól nem vagy sem jobb, sem felsőbbrendűbb, az írásaid alapján meg értelmesebb aztán pláne nem :) Sajnálsz más férfiakat? Hát én inkább azt a nőt sajnálom, akinek ilyen kretén jutott...
Titusztitusz
Gondolom senkinek nem azzal van a baja, hogy neked nem tetszenek a rövid hajú nők. Ezzel semmi gond nincs, nekem meg a hosszú hajú pasik nem tetszenek, vagy egy ideálod, tök király. Ettől még nem kellene minősítgetni azokat a nőket, akik nem úgy néznek ki, illetve a párjukat, amiért nekik tetszik...
Képzeld, nekem rövid hajam van, farmergatyában és sportcipőben járok 1-2 kivételtől eltekintve majdnem mindig, mégse hinném, hogy unalmas vagyok, vagy rossz ember... A barátom pedig így is megőrül értem, és nem balfék, meg idézőjelesen férfi....
Neked nem tetszenék? Semmi gond, ilyen a világ.
Van jogod szidni engem meg a többi rövidhajú csajt azért, mert nem tetszenénk neked? Max te hiszed, hogy van.
A stílusod elég bicskanyitogató, sajnálom a feleséged, hogy egy ilyen taplóval van.. ő tudja amúgy, hogy ilyen megnyilvánulásaid vannak, és ennyire intoleráns vagy, vagy pedig neki teszed a szépet?
22L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!