Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért olyan elengedhetetlen sok férfi számára, hogy a nőnek hosszú haja legyen?
Persze van, akinek nem. Nagyon sok viszont teljesen kiakad, ha a barátnője levágatja még akkor is ha a rövid jol áll neki.
Miért olyan fontos ez?
Nem tudom, nekem eddig MINDENKI azt mondta, hogy jobban áll a rövid (jelenleg állig érő, régen derékig ért, de úgy kezelhetetlen volt, és ezáltal csúnya)
Amúgy valószínűleg azért, mert nekik ez tetszik, ennyi... Sok lány meg nem szereti, ha egy pasinak hosszú a haja. A többség ízlése ez, ennyi, csináltasd olyanra a hajad, amilyennel te jól érzed magad, aztán biztos fogsz úgy tetszeni valakinek.
47%-os kérlek nyugtass meg minket hogy még nem múltál el 13 éves :D Ennyire felszines, nyomi alak nem lehet valaki felnőttként. Igaza van annak aki szerint még életedbe nem szerettél senkit, mert ha így lenne akkor tudnád hogy pár centi a hajból ide vagy oda nem számít ha arról van szó, akit szeretsz. :) Erre meg annyit tudsz mondani hogy tipikus...Komoly érv :) De inkább te vagy a tipikus, a tipikus felszines gyökér...
Ha egy nő szép, akkor rövidebb hajjal is szép, ha meg nem az akkor nem a hosszú hajtól fog megszépülni. Az igényesség meg hogy jön már ide? Te még a saját anyanyelvedet sem beszéled rendesen, mert akkor nem írnál ilyen ostobaságokat ide. Hosszú hajjal is lehet valaki igénytelen, ugyanis az igénytelen szó többnyire az elhanyagolt, ápolatlan szinonímája, de ne zavarjon -.-
Azért, mert születésük óta azt tanulták, hogy az a "nőies". Persze az, hogy mi "nőies", semmilyen természeti törvény nem írja elő. A férfira is úgyanúgy illhetne az a magyarázat, hogy a hosszú haj az erő és egészség jele, blablabla.
Gyakorlatilag csak társadalmi konvenció, kártyavár.
ma 18:19
Én akkor se variáltam a hajam, mikor fenékig ért, se akkor, mikor hátközépig ért. Nem olyan a textúrája, hogy bármit lehessen vele kezdeni, a legegyszerűbb lófarok is szétcsúszott 10 perc után, hiába raktam rá lakkot is. Ha emiatt bárki szerint unalmas vagyok, akkor az így járt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!