Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért olyan elengedhetetlen sok férfi számára, hogy a nőnek hosszú haja legyen?
Persze van, akinek nem. Nagyon sok viszont teljesen kiakad, ha a barátnője levágatja még akkor is ha a rövid jol áll neki.
Miért olyan fontos ez?
14# Mekkora egy idióta f*** vagy :D Amit írsz, viccnek talán elmenne.
Airmax, seggig érő vasalt haj,kirakott mell, nagy sportos segg, áájfóóón, flegma cicuskah vagyok oszt cső... Nem azt kérdezte a csajszu, hogy a férfiaknak milyen haj tetszik egy prostin.
Szerintem a rövidebb haj azért előnyös, mert sokat mutat az arcból. Szeretem látni a nő nyakát, fülét, és szeretem ha valaki eltér a divattól, van saját stílusa, amu jól áll neki.
Nagyon szexi tud lenni egy vagányabb közepesen hosszú, vagy rövid hajú lány ;)
Mondjuk ehhez az is hozzá tartozik, hogy nem vagyok egy hercegnő fan. Az ilyen tipikus sztár kinézet nagyon taszít. Nem tetszik ha egy nő haja műtárgy.
21-s igazán mesterien kommunikálsz,elismerésem.
Egy igényes nőt leprostizol,grat neked.Tipikus eset.
Én rövidhajpárti vagyok.
Most asszonyos okból az, de előtte is állandó szívás volt a hosszú haj. Erős szálú dús hajam van. Ha hosszú akkor rettenetesen lelapul a fejtetőmön, és szopottgombóc formát ad. Jó módszer ellene a hajgumi. Estére már ropogott a nyakam a copfom súlyától.
A második gyerek szülése után elegem lett.
Sokan nem tudják, de terhesség alatt nem hullik a haj. Szülés után viszont 9 hónapnyi hajhullás megy végbe.
És mikor a gyerek szájából is félméteres hajszálat húzol ki, az az a pillanat amikor megfognád a férj hajnyíróját és adnád elő Britney Spearst.
A poén, hogy a rövid hajamat mindenki dicséri, és sokkal több gond emberi külsőt csinálni belőle.
25N
10# Ez a válasz szánalom. Szerintem te még szerelmes életedben nem voltál igazán, mert ha az lennél, nem irkálnál ilyen hülyeségeket, hogy ha levágatja a haját, akkor végeztél vele.
Kérdező: valaki még az első válaszolók közül írta, hogy a hosszú, csillogó haj azért lett a női szépség szimbóluma, mert az egészséget mutatja tudat alatt a párt választó férfinak. Igaza volt. Sok esetben a hosszú haj a preferencia mind a mai napig, de egészséges értékítélettel rendelkező, komoly kapcsolatot kereső férfi számára úgy gondolom, nem a haj hossza a fő döntő, hanem az egész nő.
Osváth Andrea nem jó nő,átlagos teljesen.Az a tipikus ránézel de semmi extra,nem érzed a tűzet,hogy huhhhh nekem Ő kell.Így elveszlik legalábbis nekem.
Nézd meg őt,na ő NŐ:
Tudom jön,hogy egy r...nc,meg k..va meg egyébb nyalánkságok de szerintem ő a szép.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!