Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért olyan elengedhetetlen...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért olyan elengedhetetlen sok férfi számára, hogy a nőnek hosszú haja legyen?

Figyelt kérdés

Persze van, akinek nem. Nagyon sok viszont teljesen kiakad, ha a barátnője levágatja még akkor is ha a rövid jol áll neki.

Miért olyan fontos ez?

2016. jún. 7. 09:14
1 2 3 4 5 6
 21/57 anonim ***** válasza:

14# Mekkora egy idióta f*** vagy :D Amit írsz, viccnek talán elmenne.

Airmax, seggig érő vasalt haj,kirakott mell, nagy sportos segg, áájfóóón, flegma cicuskah vagyok oszt cső... Nem azt kérdezte a csajszu, hogy a férfiaknak milyen haj tetszik egy prostin.

Szerintem a rövidebb haj azért előnyös, mert sokat mutat az arcból. Szeretem látni a nő nyakát, fülét, és szeretem ha valaki eltér a divattól, van saját stílusa, amu jól áll neki.

Nagyon szexi tud lenni egy vagányabb közepesen hosszú, vagy rövid hajú lány ;)

Mondjuk ehhez az is hozzá tartozik, hogy nem vagyok egy hercegnő fan. Az ilyen tipikus sztár kinézet nagyon taszít. Nem tetszik ha egy nő haja műtárgy.

2016. jún. 7. 11:39
 22/57 anonim ***** válasza:

Hát, aki erre azt mondja, hogy nem nőies, csak azért, mert rövid...

[link]

2016. jún. 7. 11:44
 23/57 A kérdező kommentje:
Komolyan nem értem, miért kellett ilyen irányba elmenni. Csak annyit kérdeztem, hogy miért jobb a hosszú haj, nem pedig azt, hogy egyesek szerint mit kell tennie a nőnek, hogy kívánja a párja, meg hogy hogyan öltözködjek. Ami nem a kérdésre válasz, azokat minek írjátok? Felesleges.
2016. jún. 7. 11:45
 24/57 anonim ***** válasza:
0%

21-s igazán mesterien kommunikálsz,elismerésem.

Egy igényes nőt leprostizol,grat neked.Tipikus eset.

2016. jún. 7. 11:47
 25/57 anonim ***** válasza:

Én rövidhajpárti vagyok.

Most asszonyos okból az, de előtte is állandó szívás volt a hosszú haj. Erős szálú dús hajam van. Ha hosszú akkor rettenetesen lelapul a fejtetőmön, és szopottgombóc formát ad. Jó módszer ellene a hajgumi. Estére már ropogott a nyakam a copfom súlyától.

A második gyerek szülése után elegem lett.

Sokan nem tudják, de terhesség alatt nem hullik a haj. Szülés után viszont 9 hónapnyi hajhullás megy végbe.

És mikor a gyerek szájából is félméteres hajszálat húzol ki, az az a pillanat amikor megfognád a férj hajnyíróját és adnád elő Britney Spearst.

A poén, hogy a rövid hajamat mindenki dicséri, és sokkal több gond emberi külsőt csinálni belőle.

25N

2016. jún. 7. 12:56
 26/57 anonim ***** válasza:
100%

10# Ez a válasz szánalom. Szerintem te még szerelmes életedben nem voltál igazán, mert ha az lennél, nem irkálnál ilyen hülyeségeket, hogy ha levágatja a haját, akkor végeztél vele.

Kérdező: valaki még az első válaszolók közül írta, hogy a hosszú, csillogó haj azért lett a női szépség szimbóluma, mert az egészséget mutatja tudat alatt a párt választó férfinak. Igaza volt. Sok esetben a hosszú haj a preferencia mind a mai napig, de egészséges értékítélettel rendelkező, komoly kapcsolatot kereső férfi számára úgy gondolom, nem a haj hossza a fő döntő, hanem az egész nő.

2016. jún. 7. 13:20
 27/57 anonim ***** válasza:
Van egy baratosnem,barhogy is szepitjuk kifejezetten nem szep,egyes baratnoink szerint travinak nez ki,o hosszu haju,mindig,nem allna jol neki a rovid.En probaltam mindenfele fazont es rendre a rovidnel kotottem ki mert mindenki szerint az emeli ki a szep vonasaimat,hosszu hajjal ez annyira nem ervenyesul.Azt hiszem az ismeroseink tobbsege engem dugna meg, nem a hosszu haju bnomet csak mert neki szeeep hosszu haja van.Sajnalom azt a hozzaszolot akinek egy Osvart Andrea nem nő es neki nem allna fel ra:)
2016. jún. 7. 14:22
 28/57 anonim ***** válasza:
0%

Osváth Andrea nem jó nő,átlagos teljesen.Az a tipikus ránézel de semmi extra,nem érzed a tűzet,hogy huhhhh nekem Ő kell.Így elveszlik legalábbis nekem.

Nézd meg őt,na ő NŐ:

[link]

Tudom jön,hogy egy r...nc,meg k..va meg egyébb nyalánkságok de szerintem ő a szép.

2016. jún. 7. 14:33
 29/57 anonim ***** válasza:
Osvárt Andreát akartam írni nem Osváth elnézést.
2016. jún. 7. 14:34
 30/57 A kérdező kommentje:
A kerdesem szempontjabol a valaszaitok tejesen irrelevansak. Kedves 47%os: a te egyeni izlesed senkit nem erdekel hogy neked melyik r.banc tetszik.
2016. jún. 7. 14:39
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!