Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért olyan elengedhetetlen...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért olyan elengedhetetlen sok férfi számára, hogy a nőnek hosszú haja legyen?

Figyelt kérdés

Persze van, akinek nem. Nagyon sok viszont teljesen kiakad, ha a barátnője levágatja még akkor is ha a rövid jol áll neki.

Miért olyan fontos ez?

2016. jún. 7. 09:14
1 2 3 4 5 6
 41/57 Titusztitusz ***** válasza:
0%
40-es...Vess rám követ, (Esetleg szavazz le ha gondolod, jelen helyzetben a leszavazást egyenesen megtiszteltetésnek érezném a TE klavidtol, annyira különbözik akkor a kettőnk ízlése a női frizurák tekintetében...)de az EZEKEN A KÉPEKEN szereplő nők számomra annyi "nőiességgel", és "női vonzerővel bírnak", mint egy "ágaskodó férfi nemiszerv"...Azaz SEMENNYIVEL...Hallod-e...Ha én ILYEN nőnek nevezett valamikkel/valakikkel lennék összezárva egy csak álltalunk lakott szigeten, hát...Inkább beletörődnék még abba is, hogy az életem hátralévő részét inkább önkielégítésel éljem le, minthogy ILYEN "nőkhöz" közeledjek szexuális célokbol bármikor is...Bocsi, ha kicsit túl nyers, és őszinte voltam...
2016. jún. 7. 18:43
 42/57 anonim ***** válasza:
88%
Titusztitusz elég szomorú, ha szerinted egy nő CSAK a hajhossza miatt lesz érdekes vagy vonzó :D
2016. jún. 7. 18:56
 43/57 Titusztitusz ***** válasza:
0%
42-es...Én nem használtam szerintem sohasem a CSAK szót seholsem...Vagy használtam volna valahol? Viszont vannak dolgok, amik nálam MINDIG "alapnak" számítanak...Azaz "ONNAN KEZDŐDIK EGY NŐ"...Nemcsak a haj hosszúsága ilyen tényező nálam, hanem van sok egyébb más, hasonló dolog is...(Pl.a szoknya-magassarku-harisnya variáns nélküli nőkre sem vagyok képes izgulni sohasem...Legyenek bármilyen csodaszépek is esetleg...Ha a fentiek helyett NADRÁG van a nőkön, hát engem ugyan tökéletesen hidegen tud hagyni MINDEN ilyen öltözetü nő...)Most mit csináljak szerinted???? A természetén, hajlamain, vonzalmain nem tehet erőszakot az ember...Ez is olyan, mintha én azt követelném rajtad, hogy:"Márpedig tessék ráizgulni a hájas-kopasz palikra! Nem tudol? Akkor szégyeld magad"...Mit szólnál egy ILYEN üzenettel bíró hsz-hez? Gondolom nagyon tetszene neked a dolog...Na...Éppen ezért NE VITATKOZZUNK ÍZLÉSEKEN...Mert az mindenkinek mást jelent...
2016. jún. 7. 19:09
 44/57 anonim ***** válasza:

Most mit csináljak szerinted????

Vegyél egy felfújható guminőt, azt csináld. Undorító hogy egyeseknek addig terjed a vonzódás a másik felé, hogy milyen hosszú a haja, és hogy minibe meg tűsarkakban tipeg-e..Szerintem minden nőnek vannak csinosabb ruha darabjai, épp úgy ahogy nadrág is (láss csodát pl télre), de egy értelmes férfi aki szereti is a párját biztos nem hagyja ott a fenébe mert hol ez hol az van rajta...Hogy lehet ennyi felszines ember, ÉRTHETETLEN. Még jó hogy én már megtaláltam a párom, fejbe lőném magam ilyen felhozataltól :)

2016. jún. 8. 08:51
 45/57 Titusztitusz ***** válasza:
0%
44-es..."Vegyek egy guminőt" szerinted??? Mi a csudának? Édes bogaram, hát gondolod te azt, hogy én nem találtam világ életemben annyi és olyan hölgyet magamnak, amilyet, és amennyit csak akartam? Viszont légy erős: Rövid haju nőkkel ÉN sohasem álltam szóba, és ma sem szokásom az ilyesmi...Hogy miért? CSAK...Szóval ne aggódj, a feleségemnek is szép félhosszú haja van, és volt is mindig, sőt, még a netbarátnőimnek is...De ha NEKED rövid hajad van, úgy megkérnélek, hogy a továbbiakban hanyagoljál, mert nem vagyok ez esetben kíváncsi se rád, se a hőbőrgéseidre...Csak társalogjál nyugodtan az olyan pasikkal, akiket nem zavar a rövid haj a nők esetében...De NE VELEM ha kérhetlek...Megértésedet előre is megköszönném...
2016. jún. 8. 15:30
 46/57 A kérdező kommentje:
45.: csak kivancsisagbol, a parodtol terhesen vagy telen is elvarod hogy tusarkuban minoszoknyaban tipegjen az utcan a minusz fokokban? Esetleg otthon is, kulonben elhagyod?
2016. jún. 8. 15:36
 47/57 A kérdező kommentje:
Ja varj megvalaszoltam magamnak: ha terhes lesz amugy is kidobod mert onnantol nem szexi es kivanatos :DD
2016. jún. 8. 15:44
 48/57 Titusztitusz ***** válasza:
Hű kérdező...Neked aztán vannak tapasztalataid a férfiakkal, ahogy elnézem..."Különben elhagyom"??? Hát KINEK-MINEK gondolsz te engem? Nem szokásom elhagyni a saját feleségemet...És ha már 23 évig nem hagytam el, valszeg ezután sem fogom...De ami tény az tény...Ha ilyesmi p.csa lett volna ő is, mint a 44-es barátnőnk, hát bizony sose lett volna nejem...Mivel utálom az olyasmi ERŐSZAKOS,agresszív nőket mint a nevezett hozzászóló... Azért ahogy mondani szokás, "Nehogymár a nyúl vigye a puskát"! És nehogymár Ő(!!) akarja már megmagyarázni NEKEM, hogy milyen nők lehetnek az eseteim...Merthát "szerinte a rövidhaju nők "szépek", úgyhogy tessék ezt nekem is elfogadni, és ájulni el a gyönyörtöl, ha rövidhaju nőcit látok valahol"...Ti el vagytok valahol nagyon tévedve kicsi bogaraim...Lehet hogy amilyen balfék,mulya "férfiakkal"(?)vagytok körülvéve a való életetek során, azoknak azt beszéltek be amit akartok, de NEKEM nem fogtok...Se te kérdező, se a 44-es hölgyemény...Erröl ennyit...A másik meg az, hogy ha valami RENDEZVÉNYRE megyünk el a nejemmel, akkor tényleg el szoktam várni az elegáns öltözetet tőle, bár ezt igazábol nemis kell elvárnom, mivel magátol is van annyi ízlése az öltözködés terén, de a hétköznapokban, és itthon megelégszek azzal is, ha a legtöbbször csak egy átlátszó leggings van rajta...Kivéve mondjuk a szex esetét, amikoris azért elengedhetetlen kellék mindig egy csinos harisnya is rajta...Szóval nagyjábol ennyi az igényem...Remélem kielégítettem a kíváncsiságodat maximálisan...
2016. jún. 8. 15:56
 49/57 A kérdező kommentje:
Titusztitusz sirok rajtad milyen sotet vagy :'D szegeny feleseged... bar ha meg nem leoett le akkor megerdemli a szenvedest melletted.
2016. jún. 8. 15:59
 50/57 Titusztitusz ***** válasza:
Az ilyesmi dolgokon ne a TE fejed fájjon már, kérdező...Amúgy énis sajnálom módfelett azokat a szerencsétlen lúzereket, akiknek ILYEN nők jutnak mint te, kérdező, vagy a 44-es...Aztán innen azt hiszem nincs is több mondanivalóm a számotokra...További szépeket...
2016. jún. 8. 16:02
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!