Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért olyan elengedhetetlen...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért olyan elengedhetetlen sok férfi számára, hogy a nőnek hosszú haja legyen?

Figyelt kérdés

Persze van, akinek nem. Nagyon sok viszont teljesen kiakad, ha a barátnője levágatja még akkor is ha a rövid jol áll neki.

Miért olyan fontos ez?

2016. jún. 7. 09:14
1 2 3 4 5 6
 11/57 anonim ***** válasza:
95%

Az én barátomnak ponthogy a rövid haj jönne be.

tszer is levágattam miatta, demivel vékonyszálú ,dús a hajam., sose tudtam kiegendi,annyira elállt.

Inkább növesztem,pedig neki nem tetszik.

Én azt tanácsolom minden nőnek, ne hallgassanak a pasijukra,mert nem értenek hozzá,nem tudják igazából mi áll jól a párjuknak. Csak a saját elképzelt kis ideáljukat veszi figyelembe.

Én már megjártam. Tönkre ment a hajam,mert a barátomra hallgattam . Félévig szőkítettem a szép hosszú barna hajamat. A természetes színére is annyira szép volt, de miatt azt is kipróbáltam. Sz.arrá ment, tördezett lett, végül a hosszú fürtöktől is megválltam,mert az mennyire szép,ha rövid.. Hát rajtam nem állt jól,most félhosszú, és még mindig nem tudok vele mit kezdeni,annyira nem tudom formázni.

A színét meg hagyju is. SOse lesz olyan mint régen a színe.

2016. jún. 7. 11:02
 12/57 A kérdező kommentje:

10: keljen fel a halal egy oraval elobb.

Szoval neked egy no csak a haja miatt no. Az lenyegtelen ha evek ota szeretitek egymast ha levagatja a hajat eldobod.

Oke a valaszod irrelevans mert en normalis ferfiakat kerdeztem

2016. jún. 7. 11:06
 13/57 PearlDiver ***** válasza:
100%
Ez tipikusan olyan dolog amin kár fennakadni. Mindenki hordja úgy a haját ahogy ő érzi, akinek meg ez nem tetszik, keressen neki megfelelő hajú társaságot. Ennyi.
2016. jún. 7. 11:13
 14/57 anonim ***** válasza:
2%

12-es tudod a sikeres és gazdag ember egyik ismérve,hogy jó korán kel fel.

Tehát lusta vagy ápolni magadat inkább alszol tipikus.

Tehát elmondásod szerint mivel ideálom van és ha eltér akkor nem vonz akkor nem vagyok normális,biztos akkor azért szeret a bnőm mert nem vagyok normális,ő saját maga tudja,hogy a nő csak hosszú hajjal nő,és,hogy sportolni kell odafigyelni és szexyn öltözködni.

2016. jún. 7. 11:18
 15/57 A kérdező kommentje:
A hosszú vagy rövid hajnak köze nincs az igényességhez. A kérdésem nem is erről, meg a pénzről, öltözködésről szólt. Egyszerűen csak a hosszú és rövid hajról. A többit felesleges idekeverni.
2016. jún. 7. 11:27
 16/57 anonim ***** válasza:
0%

12:

Nagyon buta vagy ha szerinted csak ezen múlnak a dolgok, hogy

A, egy nő ápolja a haját, ezért szeretik a sekélyes férfiak

B, egy nő rövidre vágatja a haját, ezért nem szeretik a sekélyes férfiak

Ennyi? Azért ennél kicsit többről van szó. Nem a haja miatt. Tucatnyi-tucatnyi külső és belső tulajdonságról beszélünk, ami miatt egy nő nő az én szememben, amik közül a haj egy fontos dolog, így van.

Az meg elég nagy bénaságra vall, hogy minden férfit lúzernek nevezel, akinek nem tetszik a rövid haj. Ennyi tellik tőled? Értelmes, normális párbeszédre és vitára már nem futja tőled, csak annyit mondasz hogy valaki X ezért, te már nem is beszélsz vele? Ne gyerekeskedj. Beszélj, vitatkozz mindenkivel gondolkodásmódtól függetlenül. Ez pont olyan, minthogy valakire azt mondod hogy náci, aztán már nem is beszélsz vele, nem is hallgatsz az érveire mert ő szerinted náci. Mindkettő egyforma butaság.

Ha a barátod hízna 30 kilót és izmosból dagadt lenne, akkor elhagynád? Fú, mekkora felszínes nő vagy... Ja nem, mert ez normális dolog.

2016. jún. 7. 11:30
 17/57 anonim ***** válasza:
100%

Teljesen felesleges ezen rugózni. Bármit csinálsz magaddal, mindig lesz, akinek nem fogsz megfelelni.

Nekem rövid hajam van, mindig is rövid volt, mert hiába mindenféle vitamin, csodasampon, miegymás, nem nő a vállam alá. Vékonyszálú hajam van, és a fodrászok is megmondták, hogy ebben az esetben általában "megáll" a növés egy idő után. Nyilván nem teljesen erről van szó, de látszatra igen. Én maximálisan ellene vagyok, mindenféle hajhosszabbításnak, mert véleményem szerint hiába a szépen felhelyezett műhaj, baromi kiábrándító, mikor a másik beletúr, és ott a csomó/ragasztó/mikrogyűrű/varrás...stb. Az ilyen kirakati babáknak jó, akik nem szeretik, ha tépik a hajukat szex közben, vagy ha simogatják a fejüket.

De ez az én véleményem, van, akinek ez jön be.

Szerencsére nekem szív alakú az arcom, így jól áll a rövid haj, ráadásul szeretem az extrém fazonokat, így magamévá tettem az adottságaimat, mondhatni. Sokaknak nem tetszik, de azok nyugodtan nyaljanak sót. Sokan udvaroltak nekem mindig is, és jelenleg is van párom, akivel imádjuk egymást, hajhossz ide vagy oda.

Ellenben elég sokat mondó, mikor egy igénytelen, elhívott, full antiszociális tag rám ír, hogy növesszem meg a hajam, és legyen szőke. Akkor jól néznék ki. Semmi köszönés, vagy bármi. Én meg megmondtam, hogy enélkül is szép vagyok, de ami fontosabb, hogy boldog, úgyhogy menjen vissza a lyukba, ahonnan jött ezzel a stílussal, mert nem érdekel a véleménye, különben kérdeztem volna. Na az ilyen embereket nem bírom. Ha valakinek a véleménye érdekel, akkor tényleg megkérdezem, és amennyiben építő jellegű, azt megfogadom, de alapból az a stílus, amit az ilyenek megengednek néha maguknak, ráadásul egy vadidegennel szemben borzalmas. Az meg már csak hab a tortán, hogy tükörbe nem néznek, mielőtt megszólalnának.

2016. jún. 7. 11:35
 18/57 A kérdező kommentje:
16.: ha rendesen elolvasod, én a 10. hozzászólónak válaszoltam. Nem neveztem sehol, semmilyen férfit lúzernek, le is írtam, hogy nem úgy írtam ki a kérdést, hogy rövidhaj párti vagyok, hanem egyszerűen érdekel az oka. Mielőtt nyilatkozol, olvasd el rendesen a kérdést és a válaszokat is.
2016. jún. 7. 11:37
 19/57 anonim ***** válasza:
0%

Majd akkor jön rá a kérdező,ha a mentalitása végett a párja már nem fogja kívánni.

tudod egy értelmes nő MINDIG ismétlem MINDIG azon van,hogy a párja kívánja őt,hogy szétszedje.

Majd rájössz ha rövid hajad nem fogja beindítani vagy netalán ,,beleülsz a kapcsolatba",amibe a rövid haj is benne van(nálam mondjuk),mivel én egy hosszú hajú nőt akarok akartam,és megritkulnak az együttlétek akkor majd gondolkodhatsz.

2016. jún. 7. 11:38
 20/57 anonim ***** válasza:
100%

A fiúknak elengedhetetlen, a férfiaknak mindegy, ahogy tapasztaltam. :) Nekem vállig érőtől csípőig érőig minden volt már a párommal eltöltött évek alatt, mégis a rövid a kedvence rajtam, szereti a hosszút is, de a rövid a favorit. Plusz egy normális párkapcsolatban az emberek mindenhogy szeretik a másikat, akár így akár úgy hordja a párom a haját én mindenhogy szeretem őt.

22/N

2016. jún. 7. 11:38
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!