Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Velem van a baj, hogy rosszull...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Velem van a baj, hogy rosszull érzem magam, amiért a barátom bulizik miközben én tanulok?

Figyelt kérdés
más egyetemre járunk.. neki ez egy nagyon könnyű félév volt, már meg is van a vizsgáival jó jegyekkel... nekem még van hátra két vizsgám, egész nap csak tanulok.. amikor néha kérdezem esténként, hogy mit csinál mert már nagyon magányos vagyok, a válasz: hát épp a haverjaimmal vagyok és sörözünk, találtunk egy tök jó kis kocsmát ahol jók a kézműves sörök... vagy.. most indulunk épp a haverommal bulizni... és lehet, hogy rossz barátnő vagyok, de miközben én itthon szenvedek ezt hallani tőle rendszeresen elég rossz..
2016. máj. 25. 22:33
 1/6 anonim ***** válasza:
6%
Miért nem mész velük? Egy nap kihagyás a tanulásból nem nagy ügy, plusz neked is kell a kikapcsolódás.
2016. máj. 25. 22:34
 2/6 A kérdező kommentje:
1-es : mert nagyon nehezek a vizsgáim és ő minden nap szinte ezt csinálja... be van osztva az időm, nem fér bele a bulizás
2016. máj. 25. 22:37
 3/6 anonim ***** válasza:
Mit tanulsz?
2016. máj. 25. 22:38
 4/6 anonim ***** válasza:
Ha a te tehened megdöglött, akkor dögöljön meg az övé is? Van egy ilyen mondás ismered?
2016. máj. 26. 01:01
 5/6 anonim ***** válasza:
Átérzem. Én is egész nap tanulok... engedd el neked most a vizsgák a legfontosabbak!
2016. máj. 26. 02:21
 6/6 anonim ***** válasza:

Nálunk is ugyanez van. Orvosira járok, ő pedig nemrég végzett és elég gyakran eljár a munkatársaival. Szerintem normális, ha van bennünk ilyenkor egy kis irigység, nyilván mindenki szívesebben jár kikapcsolódni, mint hogy a könyv fölött roskadjon..De gondolkozz hosszú távban: biztosan jó sulit végzel, aminek pár év múlva meglesz az eredménye, és kifizetődik a sok lemondás.

25N

2016. máj. 26. 12:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!