Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tényleg kiábrándító és taszító, ha egy nő
hívogatja a párját miközben az sörözik a haverjaival?
Figyelt kérdés
Mostanában a párom egyre sűrűbben (heti 1-2 alkalommal) beül sörözni, hol őt hívják, hol magától. Én ilyenkor már mindig otthon vagyok, hazaérek a munkából és a munkája miatt eltelik 1-2 órahossza mire otthon találkozunk. Mostanában ez az idő a duplájára nő, ha elmegy sörözni. Nem egyszer fordult elő. hogy felhívtam azt mondta 15 perc és otthon lesz, erre eltelik már egy órahossza, jó hogy felhívom,amit persze mindenki hall, aztán itthon meg jön a nagy veszekedés. Azt mondja ilyenkor jól érzi magát a barátaival, értsem meg hogy szeret de van rajtam kívül is élete. Amit megértek, de akkor miért hazudik állandóan? Annyira boldogtalan vagyok, úgy érzem azért csinálja mert valójában nem szeret. Kinek van igaza? 30/N
Tuti, hogy szeret. Az én vőlegényem is eljár a haverokkal, olyankor nem hívogatom, de nehéz megállni. A férfiaknak szűksége van a haverokra. Addig te is szórakozz, menj el a barátnőiddel inni egy koktélt vagy menj el moziba, szánj időt arra, hogy szórakozz! Mondjuk én-fiatalabb vagyok jóval nálad, de szerintem neked isvan igényed arra, hogy kimozdulj :)
2016. márc. 16. 09:57
2/17 anonim válasza:
Hát ha a haverok elkezdenek dumálni, akkor többet tudunk ám pofázni, mint a csajok, és repül az idő, halál komolyan, valamikor nem tudom megállapítani, hogy 1 óra vagy 15 perc telt el az előző hívás óta. A heti 1-2 alkalom szerintem egyáltalán nem sok, beszéljétek meg, hogy mikor megy a haverjaival, és akkor te is tervezz valamit a barátnőiddel, és akkor a maradék 5 napot meg együtt töltitek. :)
2016. márc. 16. 09:59
3/17 A kérdező kommentje:
Ez nem ilyen egyszerű. Nekem nincsenek barátaim, egyedül vagyok, páromon kívül nincs senkim. Ő a mindenem, a társam, barátom, szerelmem és nagyon rossz nekem azt látni, hogy sokkal szívesebben van a barátaival mint velem.
2016. márc. 16. 10:04
4/17 anonim válasza:
Nah látod, itt a baj, hogy neked nincs senki. Ideje talalnod valami hobbit, barátokat, amiben te is jól érzed magad. mert ha velem jatszanad ezt el, egyszerűen nem vennem fel a telefont.
2016. márc. 16. 10:09
5/17 anonim válasza:
Én is csak megerősíteni tudom az előttem szólók véleményét,de én egy kicsit nagyobb hangsúlyt teszek arra (nőként és hasonló helyzetben), hogy amit leírsz azáltal nagyon sok vagy, érted? Tényleg ráakaszkodsz, ezt ne csináld. De nyugi, ne legyél boldogtalan, ez egy teljesen normális szitu, és nagyon gyakori, és semmi gond sincs ezzel, csak tényleg neked ne csak ő legyen, mert ez a másiknak rém fárasztó. Ja és mondok még valamit, ami nem fog jól esni, bocsi, de őszinte vagyok: szerintem vagy tudatosan vagy tudat alatt de nincs kedve hozzád hazamenni, mert megfojtod ezzel a ragaszkodásoddal.
2016. márc. 16. 10:55
6/17 anonim válasza:
Miért nem mész velük? Nálunk ritkán van, hogy a párom nélkülem bulizik a haverjaival, mert általában én is megyek.
Ha nélkülem megy, akkor meg beülök egy kád forróvízbe, elindítok egy filmet, és megiszok egy pohárka bort addig.
A saját érdekedben, ne "függj rá" ennyire a párodra. Csak konfliktust szül, és mindkettőtök boldogtalan lesz. Tapasztalatból mondom.
2016. márc. 16. 10:59
7/17 anonim válasza:
Hasonló cipőben járok. Én messziről költöztem BP-re, férjem helyi és társasági ember. Régebben néha mentem vele. Most GYED-en vagyok és a gyerek az egyelen társaságom, mivel nincs az országban férjemem kívül senkim. Ő minden szobaton megy a hobbija után, ami minimum fél napos elfoglaltság, vasárnap délelőtt pedig sportol. Nem nagyon lehet mit tenni. Ne próbáld erővel haza hívni. Én is duzzogtam régen, veszekedtünk gyakran emiatt, nem éri meg. Végén még egyáltalán nem lesz kedve haza menni, ha előtte össze is vesztek telefonon. Egyébként a heti 1-2 alkalom szerintem még elmegy. Olyankor csinálj olyat, amit vele nem lehet. Nézz olyan filmet, amit csak te szeretsz, stb.
2016. márc. 16. 11:01
8/17 anonim válasza:
Igen, tényleg nagyon idegesítő.
Azért mert neked nincsenek ismerőseid, azért neki még lehetnek. Így 30 évesen már illett volna néhány ismerőst neadjisten barátnőt begyűjteni az életben.
Ilyen tipikus pióca típusú nő lehetsz, aki ráakaszkodik a másikra, mert 1 órát se bír ki külön.
2016. márc. 16. 11:02
9/17 anonim válasza:
Az én exem is antiszoc volt és nem voltak barátai, ezért nehezen értette meg, hogy én elmegyek a barátaimmal bulizni mozizni akármizni...
2016. márc. 16. 11:07
10/17 anonim válasza:
"Ő a mindenem, a társam, barátom, szerelmem"
Tudod, ha így van, akkor értsd meg az érzéseit, és ne akard önzőségből hazarendelni. Valószínűleg stresszes, inkább ennek tudd meg az okát. nem bántani akarlak, de eltaszítod magadról a szerelmed barátod társad, kutyafülédet.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!