Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tényleg kiábrándító és taszító, ha egy nő hívogatja a párját miközben az sörözik a haverjaival?
Nekem, mint nőnek az a kiábrándító, ha a párom megmondja, hogy fél óra múlva itthon lesz, de még három óra múltán sem jön meg, én felhívom, mert aggódok, hogy nincs-e valami baj, hogy legalább megnyugodjak, erre ő hisztizik, mint egy óvodás.
Viszont ha én megyek el a szüleimhez, vagy a barátnőimmel valahova és tíz percet kések, akkor telefonálgat, meg pattog, hogy hol vagyok már?
Szerintem negyed óra, fél óra késés miatt még nem kell idegeskedni, de egy-két óra késés után azért nem csoda, ha valaki aggódik.
Most legkozelebb menj vele. Eleg fura, h nem hiv el. Ne csinalj ott semmi hisztit, nevlegyen az a kifogas, h miert ne menj maskor.
Nem biztos, h oda megy. Illetve az egesz korites olyan fura.
Legalabb idonkent Teged is hivna. Mi megbeszeltuk, h barmikor szivesen latjuk egymast a programjainkon , akar meghivas nelkul is.
N
Szerintem meg ne hallgas az ilyen troll tanácsokra, hogy menj vele, ha nem hívnak, meg gyanús az egész... A férfiak így működnek, időnként maguk akarnak lenni, vagy más férfiak társaságában, nők nélkül. Van aki sűrűn, van aki nem. Ha ezt fel kell adnia, vagy bűntudatot éreznie miatta, az nem tesz jót a kapcsolatnak.
Azt viszont szerintem felnőtt emberek meg tudják beszélni, hogy ha jól érzi magát, és mégsem indul amikor mondta, szóljon. Ez szimplán tirpáksági kérdés.
Nőként mondom, hogy idegesítő dolog, igen. Én is ki vagyok tőle, mikor az egyik ismerősünk eljön velünk valahová, a barátnője valami miatt otthon marad, de folyamatosan hívogatja, hogy mikor megy már haza...
De az is furcsa, hogy soha nem hív. Nálunk alap, hogy egymás baráti társaságába kicsit belefolyunk. Persze, nem kell állandóan minden pasis összejövetelre betolakodni, de nem hiszem el, hogy heti 1-2 alkalomból sosincs olyan, mikor nem csak fiúk vannak, hanem mindenki hozza a párját..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!