Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Tényleg kiábrándító és taszító...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tényleg kiábrándító és taszító, ha egy nő hívogatja a párját miközben az sörözik a haverjaival?

Figyelt kérdés
Mostanában a párom egyre sűrűbben (heti 1-2 alkalommal) beül sörözni, hol őt hívják, hol magától. Én ilyenkor már mindig otthon vagyok, hazaérek a munkából és a munkája miatt eltelik 1-2 órahossza mire otthon találkozunk. Mostanában ez az idő a duplájára nő, ha elmegy sörözni. Nem egyszer fordult elő. hogy felhívtam azt mondta 15 perc és otthon lesz, erre eltelik már egy órahossza, jó hogy felhívom,amit persze mindenki hall, aztán itthon meg jön a nagy veszekedés. Azt mondja ilyenkor jól érzi magát a barátaival, értsem meg hogy szeret de van rajtam kívül is élete. Amit megértek, de akkor miért hazudik állandóan? Annyira boldogtalan vagyok, úgy érzem azért csinálja mert valójában nem szeret. Kinek van igaza? 30/N
2016. márc. 16. 09:46
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
88%

Nekem, mint nőnek az a kiábrándító, ha a párom megmondja, hogy fél óra múlva itthon lesz, de még három óra múltán sem jön meg, én felhívom, mert aggódok, hogy nincs-e valami baj, hogy legalább megnyugodjak, erre ő hisztizik, mint egy óvodás.

Viszont ha én megyek el a szüleimhez, vagy a barátnőimmel valahova és tíz percet kések, akkor telefonálgat, meg pattog, hogy hol vagyok már?

Szerintem negyed óra, fél óra késés miatt még nem kell idegeskedni, de egy-két óra késés után azért nem csoda, ha valaki aggódik.

2016. márc. 16. 11:21
 12/17 anonim ***** válasza:
36%

Most legkozelebb menj vele. Eleg fura, h nem hiv el. Ne csinalj ott semmi hisztit, nevlegyen az a kifogas, h miert ne menj maskor.

Nem biztos, h oda megy. Illetve az egesz korites olyan fura.

Legalabb idonkent Teged is hivna. Mi megbeszeltuk, h barmikor szivesen latjuk egymast a programjainkon , akar meghivas nelkul is.

N

2016. márc. 16. 11:56
 13/17 anonim ***** válasza:
95%
Ha a barátom elmegy sörözni én nem is várom, hogy időben hazajön. Mindig azt mondja, hogy majd igen, de gyakorlatilag úgy se fog. Én olyankor a saját programjaimat csinálom, ezért nem bánom. Ha nincs saját életed, az előbb utóbb éket ver közétek.
2016. márc. 16. 12:12
 14/17 TatyóKirály ***** válasza:
22%

Szerintem meg ne hallgas az ilyen troll tanácsokra, hogy menj vele, ha nem hívnak, meg gyanús az egész... A férfiak így működnek, időnként maguk akarnak lenni, vagy más férfiak társaságában, nők nélkül. Van aki sűrűn, van aki nem. Ha ezt fel kell adnia, vagy bűntudatot éreznie miatta, az nem tesz jót a kapcsolatnak.

Azt viszont szerintem felnőtt emberek meg tudják beszélni, hogy ha jól érzi magát, és mégsem indul amikor mondta, szóljon. Ez szimplán tirpáksági kérdés.

2016. márc. 16. 12:13
 15/17 anonim ***** válasza:
Hát....11-esnek is teljesen igaza van...de van egy határ. Rátelepedni sem kell, de az tényleg bosszantó, ha összevissza gagyog a pasi, hogy 15 perc mulva otthon van, és még órák mulva sincs. Velem is ezt csinálta, emlékszem még arra az idegeskedésre. Ja ilyenkor meg ugye egyre több sört gurítanak le, annál nagyobb legények. Másnap meg jön a bocsánatkérés.
2016. márc. 16. 13:22
 16/17 anonim ***** válasza:
Nekem azzal nem lenne bajom, hogy eljár. Azzal igen, hogy nem mondja meg, mikor jön (kb.-szinten se), és ha vmit ígér, azt aztán nem tartja be. És ne jöjjünk már ezzel, hogy jaj, repül az idő, mert a pasik ilyenek (akkor meg a nőjének ne szóljon, hogy miért készül el félóra alatt, ha azt mondja, "2 perc"...) egy felnőtt embernek kötelezettségei vannak, ha valamit megígér. Ha nem biztos benne, mikor megy haza, mondja azt, hogy nem tudja, és kész.
2016. márc. 16. 15:57
 17/17 anonim ***** válasza:

Nőként mondom, hogy idegesítő dolog, igen. Én is ki vagyok tőle, mikor az egyik ismerősünk eljön velünk valahová, a barátnője valami miatt otthon marad, de folyamatosan hívogatja, hogy mikor megy már haza...

De az is furcsa, hogy soha nem hív. Nálunk alap, hogy egymás baráti társaságába kicsit belefolyunk. Persze, nem kell állandóan minden pasis összejövetelre betolakodni, de nem hiszem el, hogy heti 1-2 alkalomból sosincs olyan, mikor nem csak fiúk vannak, hanem mindenki hozza a párját..

2016. márc. 16. 18:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!