Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A ferfiak nem kiabrandito az, ha egy no ad a kulsejere, de nem minden teren?
Én is kb ilyen vagyok :)
Belőtt frizu minden nap, miniszoknya, magas sarkú cipő, elegáns cucc, de a körmeim gyatrák. Hobbim a futás, lovaglás, túrázás, és sajna olyan gyengék a körmeim, hogy ha egy mm-nyire is hagyom megnőni, azonnal törik, szakad be. Adottság, Nincs vitaminhiányom, semmi, ilyen szar szerkezetű a körmöm. Emiatt nem is festem, mert az csak felhívná rá a figyelmet. Ez van sajna. Nem igénytelenség miatt ilyen, hanem a szar szerkezet miatt. Ha megfeszülök se tudom megváltoztatni. Műkörmözni meg a sok sport miatt nem fogok.
29N
A normálisabbaknak nem az :D
Én minden nap laborban vagyok, dolgozni se tudnék pl műkörömmel, kifesteni meg nem szeretem, mert a sok mosogatás miatt mindig lekopik, vagy ha az nem, akkor a mosogató aceton szedi le. Ilyen géllakkom vagy miatököm volt egy időben, az nem volt olyan rossz, de meguntam.
Hát ha neki az tetszik, hogy rövid és természetes, akkor egészségére.
Nekem is herótom van a körömlakktól, műkörömtől, hosszú körömtől. Zavaró, útban van még akkor is ha csak olvasok, és még ronda is számomra a mindenféle színű köröm.
Szíve joga, ha nem akar melózni és mosogatni, ha megteheti tegye. Ha be akarja lőni a haját, tegye, ha röviden hagyja a körmeit, akkor az is az ő dolga.
23/l
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!