Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak, nagyon kiábrándító nektek, ha egy lány iszonyú ritkán mossa ki a melltartóit és nadrágjait?
Több olyan melltartóm/nadrágom van, amit már vagy fél éve nem mostam ki, pedig hordom őket rendszeresen. A legtöbb ilyen ruhám nem koszolódik, nem büdösek.
Ti kiábrándulnátok, ha ilyet megtudnátok egy lányról, aki tetszik nektek?
Köszi a válaszokat :)
Szerinted létezik olyan férfi, aki számon tartja, mikor midet mosod???
Amúgy ez azért kicsit gusztustalan, a melltartó mégiscsak közvetlen a testeden van, ergo a bőr természetes zsírját, verítékét szedi magába. Nem túl szép, ahogy kezd sárgulni-barnulni a fehérnemű.
A nadrág meg... oké, télen én is hordok alá harisnyát, tehát a testemen nincs közvetlenül, viszont ülök vele a buszon, metrón, munkahelyen, azt se árt néha kimosni.
Persze lehet, hogy nem büdösek, de inkább az a vicc jut eszembe, amiben a fickó orvoshoz megy, mert folyton szagtalanul és hangtalanul fingik, mire kap a dokitól egy orrcseppet és egy fülcseppet...
Legalább tud helyesen írni, ami az emberek nagy részére nem jellemző. :)
Ha nem érződne rajta, akkor ez egyáltalán nem zavarna.
Ha valóban nem koszos, és nincs kellemetlen szaga, akkor meg se fordulna a fejemben, hogy rég volt már kimosva. :) De ettől függetlenül, szerintem higiénikusabb ha sűrűbben mosod, nem csak azért mert elkoszolódhat stb, hanem rengeteg bacilus megteremhet benne.
21F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!