Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Srácok! Nálatok tetszést jelent, ha egy fiú állandóan a közelemben van, sőt olyan közel jön, hogy az már szinte bensőséges, pl. buszmegállóban, de nagyon ritkán néz rám? Vagy mire véljem?
ha nem cask beképzeled magadnak akkor igen, tetszel neki.
de mondjuk egy buszmegállóban nem nehéz ivkinek a komfortzónáján belül kerülni, főleg ha sokan vannak:)
de ha úyg érzed h ez már nem természetes viselkedés, akkor szem niyss te felé, mert úgy látszik ő betoji hozzá :)
Köszönöm a válaszokat, de még várok, mert kíváncsi vagyok mások véleményére is ezzel kapcsolatban.
Utolsó: Igen, igazad van, de nem voltunk sokan a buszmegállóban, meg az már olyan közelség volt, hogy én éreztem kínosan magam, amiért nem beszélgetünk, és hogy most köszönjek-e neki, és furán jönne-e ki...
De én is attól félek a legjobban, hogy beképzelem magamnak az egészet. Főleg, hogy nekem nagyon tetszik.
De nem tudom, hogyan deríthetném ki tutira. Ráköszönnék, de már sok éve ugyanazzal a busszal járunk, egy suliba és hónapok óta szinte napi rendszerességgel látjuk egymást. Nagyon furán nézne ki, ha hirtelen ráköszönnék! Nem tudom, mit csináljak. :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!