Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy srác (számomra haver) állandóan körülöttem forog. Nagy ritkán nem. Mindig a közelemben van és jókat nevetünk meg minden. Most tetszem neki vagy mi?
Figyelt kérdés
2008. jún. 4. 21:57
1/8 anonim válasza:
Tetszel neki, különben nem veled lenne elfoglalva.
2/8 A kérdező kommentje:
de nem tom h télleg tetszem e neki.....meg elég furi lenne a helyzet mert akkor 2pasinak tetszenék egyszerre.............és a másik kérdésem lenne.....h akkor van 2 srác és az egyiket előbb ismertem meg és nézz minket amikor a másik srác úgymond "nyomul" rám és talán féltékeny vagy mi...mert azóta olyan fura velem
2008. jún. 4. 22:15
3/8 A kérdező kommentje:
ugyanúgy kedves meg minden de kicsit furább mégis csak
2008. jún. 4. 22:16
4/8 anonim válasza:
Szerintem beszéld meg külön-külön mindkettővel, hogy mit szeretne.
Aztán dönts.
Végül az eredményt mondd el nekik.
Ha nem tudsz dönteni, akkor pedig várj addig, amíg valamelyikkel komolyabbra nem fordulnak a dolgok. Akkor mondd meg a másiknak, hogy lekésett... :-(
5/8 A kérdező kommentje:
nem biztos h a másodiknak tetszem lehet h csak így haverkodik......de most féltékeny a másik rám v mi mert csak azt veszem észre h minket nézz,nem tom mit érez de nekem a második hapika nem tetszik csak az aki szerintem egy kicsit féltékeny
2008. jún. 4. 22:23
6/8 anonim válasza:
Akkor meg mire vársz? Te közeledj felé, mutasd meg hogy vele szeretnél lenni. Ne nyomulj, csak mint egyébként is tennéd. Aki meg nyomul azt próbáld kicsit lerázni magadról.
7/8 A kérdező kommentje:
de hogyan rázzam le?mit mondjak neki???és mi van ha örülök h egy kicsit legalább foglalkoznak velem........
2008. jún. 5. 15:15
8/8 A kérdező kommentje:
össze vok zavarpdva ..már azt sem tom h mit akarok nah mind1 azért köszike a segítségeket
2008. jún. 5. 15:15
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!