Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Férfiak, nagyon kiábrándító...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfiak, nagyon kiábrándító nektek, ha egy lány iszonyú ritkán mossa ki a melltartóit és nadrágjait?

Figyelt kérdés

Több olyan melltartóm/nadrágom van, amit már vagy fél éve nem mostam ki, pedig hordom őket rendszeresen. A legtöbb ilyen ruhám nem koszolódik, nem büdösek.

Ti kiábrándulnátok, ha ilyet megtudnátok egy lányról, aki tetszik nektek?

Köszi a válaszokat :)

2016. jan. 12. 17:10
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
88%
Szerintem a szaglásoddal lehet a baj. Fél évnyi hordásnál már nem is a szag a legnyagyobb probléma, inkább a gombásodás.
2016. jan. 12. 17:37
 12/18 anonim ***** válasza:
A melltartókat, nadrágokat én is ritkán mosom, mert nem nagyon koszosodik, másrészt a melltartókat féltem, könnyen kinyúlnak, csúnyulnak a mosástól, ezért próbálom kímélni.De azért nem várok fél évig.
2016. jan. 12. 17:46
 13/18 anonim ***** válasza:

A melltartó gondolom fekete/sötét,azért nem látod,hogy koszolódik.Próbáld ki egy fehérrel,hogy nem mosod ki fél évig,milyen undorítóan nézne ki,sárga foltokkal.Na,a fekete is pont olyan,csak a színe miatt nem látszik.

Én a melltartóimat 2-3 hét után azért kimosom,a nadrágokat is max 4-5x hordom két mosás között.Honnan tudod,hogy fél év után nem büdös?Talán csak megszoktad és azért nem érzed.

Persze ha látszólag nem koszos és nincs szaga,akkor senkit nem zavar,de szerintem lehetnél kicsit higiénikusabb,a bőrünkön kész baktériumtelepek vannak,nem beszélve az izzadtságról,zsírokról...ezek mind rákerülnek a ruhára.

2016. jan. 12. 18:19
 14/18 anonim ***** válasza:
90%
Igénytelenség, bocsi.
2016. jan. 12. 18:47
 15/18 A kérdező kommentje:

a világos melltartóimon sincs semmi kosz...

más szerint sem büdösek, sokkolódnak, mikor megmondom, mennyi ideje nem lettek mosva :D

azért nem mosom gyakrabban, mert nagyon könnyen szétmennek a szebb melltartóim, nadrágokból pedig sötéteket hordok, amik kifakulnak pár mosás után..

anyagilag meg nem vagyok eleresztve, hogy gyakran újat vegyek :D

2016. jan. 12. 20:53
 16/18 anonim ***** válasza:
Ha bugyit sem cserélsz akkor írj
2016. jan. 13. 07:38
 17/18 anonim ***** válasza:
Amint latod manapság divat az igénytelenség.
2016. jan. 13. 08:58
 18/18 anonim ***** válasza:

Akik azon problémáznak, hogy gyorsan tönkremegy meg kinyúlik a melltartó a mosástól, azoknak üzenném, hogy időközben feltalálták a mosózsákot!

Pici, vékonyabb-vastagabb műszálas vagy vászon tasak, több típusa van, de mind zárható, ha ebbe rakod a melltartót mosáshoz, nem fog kinyúlni a többi ruha közt, mégis tiszta lesz és jó illatú. Pár száz forint, évekig kitart.

Nagyobb méretű is van, a kényesebb felsőket, mintás pólót, selyem vagy más érzékeny anyagú ruhát is ebben mosom.

2016. jan. 13. 10:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!