Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Gyakran keres a lány, ír, sokat beszélünk, de ritkán mondja, hogy hiányzom, szeret és hasonlók. Ez normális?
Nem járunk még, de nagyjából tisztáztuk, hogy szerelmesek vagyunk egymásba. Messze lakunk egymástól, időnként találkozunk 1 napra, de szinte minden nap órákon át kommunikálunk egymással. Sokszor ő ír rám előbb, ha belépek, küld SMS-eket, én felhívom időnként, stb. Régebben is ritkán fejezte ki az érzelmeit, de amikor beszélünk a témáról, elmondja, hogy nem tudna nélkülem meglenni. Mostanában is gyakran küld SMS-eket és sokat kommunikálunk, sajnálja amikor el kell köszönnünk egymástól, de egyébként nem fejezi ki, mit érez, az SMS-eiben sem. Talán fél felvállalni? Fél még, hogy elijeszt vele? Egyszer kaptam tőle valamit, azt is félve mutatta meg, hogy fél, hogy elijeszt vele.
De én azért mondogatom neki, hogy hiányzik, stb.
(Felnőttek vagyunk mindketten.)
Kb. 200 km.
Ő 20, én kicsit több mint 30.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!