Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Normális ha most jött rám, hogy hiányzik a volt párom miközben van már valakim?
Szakítottam vele pár hónappal ezelőtt, mert nagyon sok mindenben rossz volt a hozzáállása, imádott, de rosszul hitt dolgokat. Megtetszett nekem valaki más, és akkor szakítottam vele. Rájött a hibáira, utólag mindenben igazat adott, nagyon kiborul, de elfogadta a döntésemet. Rá 1 hónapra összejöttem a másik sráccal, akivel 4 hónaja együtt vagyok, edidg minden tökéletes volt, szeretjük egymást, és fogalmam sincs honnan vagy miért, de napok óta rámtört, hogy iszonyatosan hiányzik a volt párom, állandóan rá gondolok.
Ez baj, vagy normális? 3 évig voltunk együtt az előzővel.
23/L
Igen, ez baj, mert egyik kapcsolatból a másikba ugrottál, miközben az előzőt nem zártad le, most pedig kétségbe vagy esve, mert ezt érzed.
Semmi baj, zárd le a múltat, ne foglalkozz vele és élvezd az életet a jelenben, a mostani pároddal.
Időnként minden ember hoz elhibázott döntéseket.
Ez teljesen normális.
Gyerek vagy, csak azt jelenti. Ugrálsz ide-oda, magad sem tudod mit akarsz, miközben 2 embert is megbántasz, kihasználsz. Önző viselkedés.
27N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!