Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit jelent, ha egy férfi a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit jelent, ha egy férfi a nyakamra ad puszit, miközben barátnője van?

Figyelt kérdés
2016. márc. 6. 17:28
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
100%

Hány éves vagy?

Az ilyen srácoktól menekülni kéne... neked is, meg a barátnőjének is, akit bármikor képes lenne megcsalni.

2016. márc. 6. 17:38
 2/14 anonim ***** válasza:
100%
Azt hogy a férfi egy szélhámos, Te meg egy kicsit ütödött hogy hagyod hogy puszilgassák a nyakad miközben tudod hogy barátnője van.. Kicsit helyretenném a dolgokat, hogy elsőbb szakitson a barátnőjével és utána kezdjen el puszilgatni.
2016. márc. 6. 17:38
 3/14 A kérdező kommentje:
Én 22, ő 28.
2016. márc. 6. 17:39
 4/14 anonim ***** válasza:
100%

Azt, hogy egy gerinctelen sz-r alak talalt egy naiv lanyt akit lehet hulyiteni.

Ha van egy kis eszed, menekulsz es nem kergeted magad abba az illuzioba, hogy majd veled mas lesz mint a baratnojevel, mert olyan kulonleges vagy. Bar alapbol nem ertem hogy van gyomrod egy olyan pasira ferfikent tekinteni, aki ilyeneket muvel, mikozben kapcsolatban van.

2016. márc. 6. 17:44
 5/14 anonim ***** válasza:

Nagyon durva, de én is ugyanebben a helyzetben vagyok, mint te! Csak itt pasinak felesége van, nem barátnője, de egyébként még a korok is megegyeznek. Remélem nem ugyanarról a férfiról van szó. :D

Egyébként én is azt tanácsolom, hogy ne menj bele a dologba, bármilyen nehéz is. Úgyse lesz belőle semmi, max egy kis szex, ami ha kiderül a barátnője előtt, nagyon kínos lehet neked is.

2016. márc. 6. 17:57
 6/14 A kérdező kommentje:
Foglalt pasival nem kezdenék szexuális kapcsolatba. Utolsó! Ha megkérdezhetem, te hogyan kezeled ezt a férfit?
2016. márc. 6. 18:04
 7/14 anonim ***** válasza:
Hogyhogy hogyan kezeli? Ennyire eletkeptelen vagy? Ne szabaditsd rank a gyerekeid peeles
2016. márc. 6. 18:12
 8/14 rrrrrreennnnn ***** válasza:
100%

A hapsi egy szélhàmos, te meg hàt...

Azt csòkolgatjàk, aki hagyja. Főleg a nyakadat...Jajj màr!

Megmondod neki hatàrozottan, hogy fejezze be, nem vagy rà vevő, ezeket a dolgokat intézze màs nőkkel, stb...

De ne haragudj, ennyire bemàszik az intimszféràdba...Hàt...

Nagyon jòl tudod,mit jelent, nem kell a butàt jâtszani, de nem minden lànynak csòkolgatjàk a nyakàt, ha érted...

2016. márc. 6. 18:50
 9/14 anonim ***** válasza:
Megakar dugni,ennyi.
2016. márc. 6. 18:52
 10/14 anonim ***** válasza:
A nyak puszi rendkívül intim dolog. A pasit megbte ismered.
2016. márc. 6. 18:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!