Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit jelent, ha egy férfi a nyakamra ad puszit, miközben barátnője van?
Hány éves vagy?
Az ilyen srácoktól menekülni kéne... neked is, meg a barátnőjének is, akit bármikor képes lenne megcsalni.
Azt, hogy egy gerinctelen sz-r alak talalt egy naiv lanyt akit lehet hulyiteni.
Ha van egy kis eszed, menekulsz es nem kergeted magad abba az illuzioba, hogy majd veled mas lesz mint a baratnojevel, mert olyan kulonleges vagy. Bar alapbol nem ertem hogy van gyomrod egy olyan pasira ferfikent tekinteni, aki ilyeneket muvel, mikozben kapcsolatban van.
Nagyon durva, de én is ugyanebben a helyzetben vagyok, mint te! Csak itt pasinak felesége van, nem barátnője, de egyébként még a korok is megegyeznek. Remélem nem ugyanarról a férfiról van szó. :D
Egyébként én is azt tanácsolom, hogy ne menj bele a dologba, bármilyen nehéz is. Úgyse lesz belőle semmi, max egy kis szex, ami ha kiderül a barátnője előtt, nagyon kínos lehet neked is.
A hapsi egy szélhàmos, te meg hàt...
Azt csòkolgatjàk, aki hagyja. Főleg a nyakadat...Jajj màr!
Megmondod neki hatàrozottan, hogy fejezze be, nem vagy rà vevő, ezeket a dolgokat intézze màs nőkkel, stb...
De ne haragudj, ennyire bemàszik az intimszféràdba...Hàt...
Nagyon jòl tudod,mit jelent, nem kell a butàt jâtszani, de nem minden lànynak csòkolgatjàk a nyakàt, ha érted...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!