Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit gondoltok arról, ha egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit gondoltok arról, ha egy férfi nagy közönség előtt, például egy stadionban kéri meg a barátnője kezét?

Figyelt kérdés

Férfi vagyok, és nekem nagyon nem szimpatikus ez, két okból is:

1. Érzelmi zsarolás. A nő ha nemet mond, rengeteg ember előtt megszégyeníti a férfit.

2. A lánykérés szerintem egy meghitt dolog, ami nem tartozik másokra, főleg nem idegenekre. Nem tudnám elképzelni, hogy a leendő barátnőm kezét ne úgy kérjem meg, hogy csak kettesben vagyunk.

2015. szept. 14. 21:02
 1/6 anonim ***** válasza:

Azt ne felejtsd, hogy nem vagyunk egyformák. Én speciel úgy látom, ahogy te, nekem is a meghitt lánykérés tetszene, kettesben.

Van, akit meg nem zavar a nagyközönség, azzal sincs semmi gond. Egy dologra figyelj, hogy amikor a barátnőd kezét megkéred, tudd, ő melyik csoportba tartozik.

2015. szept. 14. 21:10
 2/6 anonim ***** válasza:
Egyetértek veled, ezek főleg akkor gázak, ha mondjuk a csaj utál reflektorfényben lenni. De amúgy igen, szerintem is egy nagyon intim dolog, csalódott lenné, ha így kérnék meg a kezem.
2015. szept. 14. 21:11
 3/6 anonim ***** válasza:
feltűnési viszketegség! Az a helyzet, ez nem bunkóságból, de tapsolni sem tapsolnék. Nekem miközöm van hozzájuk? Ez körülbelül olyan mintha a fülemhez tartana egy vadidegen egy rádiót, hogy nézd most megy a kedvenc zeném. Lexarom! Szóval felőlem meg is dögölhetnek az sem érdekelne! :)
2015. szept. 14. 21:19
 4/6 anonim ***** válasza:
45%
Csak kifelé való színjáték. Egy lánykérés az egyik legintimebb 2 személyes játék. Ami nem tartozik másokra.
2015. szept. 14. 21:21
 5/6 anonim ***** válasza:
Egyetértek az előző válaszolókkal. Ettől függetlenül manapság elég sokan csinálnak közönséggel járó lánykérést.
2015. szept. 14. 23:56
 6/6 anonim ***** válasza:

Nekem nem jön be, főképp azok miatt az okok miatt, amiket te is írtál. Nekem a lánykérés meghitt dolog, ami csak ránk tartozik, sosem voltam egy dicsekvő meg a saját életét folyton mások szeme előtt élő típus. Az meg hab a tortán, hogy presszionálva érzem magam arra, hogy igent mondjak, mert ha nem, akkor nemhogy a férfi van megszégyenítve (és persze akkor lehet engem szidni mindenfelől, hogy jaj, de gondolhattam volna a férfiúi büszkeségére), de mivel a közönség nem ismer semmit a kapcsolatunkról, kb.azt látja, hogy jaj, a pasi de kis romantikus, a csaj meg egy hálátlan dög, aki nem is szereti... pedig nem feltétlenül erről van szó (lehet, pont ez a lépés volt neki antipatikus, vagy túl korai a lánykérés, vagy rögtön vmi elég csúnya húzás után van)...

Arról nem is beszélve, hogy az ilyen mozitermes, stadionos, diplomaosztós lánykéréseknél kb. hányingerem van attól, hogy az esemény eredeti funkciójáról teljesen elveszi a figyelmet az, hogy Józsinak feltünitisz viszketitisze van... pl. amikor vmelyik egyetem diplomaosztóján gondolta úgy egy pali, hogy a frissen diplomázott csaját megkéri, miközben az eseménynek az összes diplomásról kellett volna szólnia, és azt a megérdemelt reflektorfényt elveszik róluk...

2015. szept. 15. 14:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!