Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Pasik! Mire gondolnátok ha a barátnőtök csinosan érkezne a találkátokra miközben ti szakítani készültök?
Figyelt kérdés
Valószínű hogy ma szakítunk a barátommal :( Nem szoktam magassarkút hordani, kevésszer is látott benne, viszont be kell járatnom ezt a cipőt a jövő hétre.
Nem fogja úgy érteni hogy befolyásolni akarom ugye? (Persze amúgy is csinosan látott mindig, csak magassarkút nem nagyon látott még rajtam, és a mostani ruhámmal elég csinos lesz)
2016. ápr. 29. 15:56
1/9 90-ben született F.. válasza:
semmit
a szakítás az szakítás
nem egy csinos ruha fogja megváltoztatni a véleményét
az viszont fura, hogy azért veszel fel most magassarkút, hogy bejárasd 😃😃😃 komolyan ezért veszed fel? ne nevettess már
3/9 A kérdező kommentje:
Jó, igazából koszos a tornacipőm fűzője és rövid is, ki kéne mosni de csak tíz percem lesz munka után átöltözni. A többi cipőm meg mind ilyen alkalmi. Most jó? :D
2016. ápr. 29. 16:17
4/9 90-ben született F.. válasza:
sokkal :D ezen legalább röhögtem
amúgy sanszosan nem fogja érdekelni a cipőd, ha tényleg a szakítás a téma
5/9 anonim válasza:
Szerintem célszerűbb lenne valami mást felvenned, de ha pratikus okokból tényleg mégis ez a legjobb út, akkor tedd azt. A végeredményt nem befolyásolja.
6/9 A kérdező kommentje:
Örülök hogy vidámabbá tettem a délutánod :D
2016. ápr. 29. 17:07
7/9 anonim válasza:
Nem tudom. Lehet nem lesz belőle szakítás :D te szeretned a szakitast amugy?
Meselj, mi lett, kivancsi vagyok :)
9/9 anonim válasza:
Lehet fel se fog neki tűnni, hogy magassarkúban vagy :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!