Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit gondolnátok elsőre, ha egy eladólány FB adatlapján más polgári név szerepelne, mint ami a névtáblájára van kiírva?
Például megpillantod a bevásárlóközpontban a neked tetsző fiatal eladólányt, sunnyogva leolvasod a névtábláját (legyen Kovács Erzsébet), majd otthon rákeresel FB-on, hátha megtalálod, és bizony meg is találod az egyik ismerősöd ismerősei között, viszont a név nemigen akar egyezni (például Szabó Erzsébet a neve). A FB adatlapja és a bejegyzések szerint (barátnőkkel viccelődések) nem úgy tűnik, mintha párkapcsolatban vagy házasságban élne.
Személy szerint te mire gondolnál?
Hogy ez nem is tesco volt,mert nem nagyon szoktak vezetéknevet írni:D
Hogy pont ezeket akarja elkerülni.
Vagy az fb a kamu,hogy ne találják meg.
Ilyen teljes nevet csak a gyógyszertáros nénin láttam.
Én sem adnám meg a nevem, sok stalker megtaláljon.
#1: Mrs. Columbo, tételezzük fel, hogy ez már hetekkel ezelőtt megtörtént. Hetek óta otthon hagyja? Csoda, hogy még nem rúgták ki.
#2: FB nem kamu, tételezzük fel, hogy a családtagjai meg vannak jelölve néhány fényképen, és ők is a FB-on feltüntetett neve szerinti vezetéknévvel rendelkeznek.
Hát ha már fb-n keresgéled :)
Csak egy lépés, hogy levágott lófejeket küldözgess neki:)
Én befonom a sörényét aszt visszaküldöm :)
Vagy egy betegebb pillanatomban fésülgetem is akár :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!