Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiuk, ti mit gondolnatok errol a lanyrol?
Van egy fiu baratom, mar ismerem vagy 4 eve, mostansag nagyon kozel kerultunk egymashoz, es szerintem tetszem is neki.
Tegnap kb 4-tol 11-ig chateltunk facebookon es eleg komoly temakrol, a szex, szokasok, ki mit szeret is szoba kerult. o hozta fel a temat. Meg az is, hogy kinek mikor volt az utolso. Bevallotta, hogy most mar igencsak vagyik arra, hogy legalabb valaki szajjal kielegitse.
Aztan tovabb beszelgettunk, es egyre csak elojott a tema. Erre gondoltam, kicsit megzavarom a fejet, es kozoltem vele, hogyha husvetig nem jon ossze neki senkivel, akkor majd en kielegitem, ugymond barati segitsegkent.
Erre kb 5 percig nem valaszolt semmit, majd elkezdett beszelni a egyik lakotarsarol, hogy az szakitott a pasijaval, es majd o jo lesz, meg, hogy nem is tudja, hogy mit akar.
Ez a sztori.
Ti mit gondolnatok ez utan a lany baratotokrol aki ilyesmit ajanl fel? :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!