Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit gondolnátok egy nagyon szép, de szomorú lányról?
Figyelt kérdés
Ha olyasmi arca van, mint egy porcelánbabának, de látszik rajta, hogy kimerült és szomorú. Érdeklődnél utána, vagy elkerülnéd?2015. szept. 8. 20:47
1/9 anonim válasza:
Lehet matyóhímzés valaki, depressziósan csak lehúzza az embert és energiát szív el a másiktól. Ha vonzó akarsz lenni, mosolyogj!
2/9 anonim válasza:
Ez a helyzettől függ. Ha vadidegen, miért érdeklődnék? Nyilván, ha ismerem, megkérdezném, hogy mi bántja a lelkét!
24/F
3/9 anonim válasza:
Persze ,de én a belső értékeket többre értékelem,és ha látom hogy szomorú,akkor se a külső miatt mennék oda hozzá
4/9 anonim válasza:
Hol van ilyen?
Nekem kellene,felvidítanám;)
5/9 opened paradise válasza:
Mármint mindig,mint egy basett hound?
Nem kerülném el.
6/9 anonim válasza:
Voltam nagyon magam alatt, mondanom se kell, hogy abban az időszakban nem voltam vonzó a férfiak számára, nem keltettem fel a figyelmüket.
8/9 anonim válasza:
Megkérdezném, hogy miért szomorú(mivel 1001 oka lehet a bánatosságnak)...Aztán ha kiderülne az elkeseredésének a miértje, már tudnám, mire számíthatok. Ha érthető okokból depis, felvidítanám, viszont ha csak üres rinyálást hallanék, otthagynám, mint Jancsit és Juliskát az erdőben.
9/9 anonim válasza:
Elgondolkodnék, hogy a 15 udvarlója közül éppen ki miatt bánkódik. :P
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!