Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mondanátok, szép viszonzatlan, szomorú szerelmes idézeteket?
ami kifér MSN-re lehetőleg.:))))
köszönöm előre is!
17/L
Sem a kérdésedben, se a kérdés kifejtésében erről szó sem volt.
Csak idézetetek kértél.
:)
De leírom neked a kedvenceimet:
"Küldtem egy levelet, a témája :"Csak Mi Ketten!"- A feladó én voltam, de a címzett ismeretlen."
"Aztán van egy egészen másfajta szerelem,a legkegyetlenebb fajta,amelyik szinte megöli áldozatait. Úgy hívják: viszonzatlan szerelem!"
"...jobb a szabadság mint egy viszonzatlan szerelem"
"A szerelem a legrosszabb dolog a világon, ha viszonzatlan, s reménytelen. Olyankor a szív fekete lesz, s falat emel, hogy több fájdalom ne érhesse."
"Te nem vársz, én várnék, nem szállnék tovább,
csak még súgnék egy szót, de már nem várok csodát..."
"Ha én lennék a szerelmed, rám mondanád, hogy ez Ő. Csak el kéne hinned és úgy kellenék neked, mint a levegő.."
"Bárcsak elmondhatnám neki, hogy csak Ő a legfontosabb a számomra, de félek úgyse hinné el..."
"Őrült minden ember, aki titkolt szerelmet táplál keblében, mert az ilyen titkolt, viszonzatlan szerelem fölemészti az életet!"
"Szeretlek, de nem maradhatok tovább, mert a viszonzatlan szerelembe kettétörik a szívem…"
Hosszú hajjal jött a végzet, barna szeme megigézett,
Vacsorázgattunk hébe-hóba, csak egymással álltunk szóba.
Nem törődtünk a világgal, egy napon mégis elment mással,
"Csak barátnak kellek" azt mondta...
... így kiverem, ha kell, hát naponta!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!